Ποδόσφαιρο

Ντοκουμέντο: Τη διαχρονική φιλία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού αποκαλύπτει το ARIS Athens Club! (photo)

Ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι εχθροί μόνο σε… έναν κόσμο φαντασίας το γνωρίζαμε ήδη. Το Aris Athens Club όμως φτάνει ένα βήμα παραπάνω και αποκαλύπτει ένα ακόμη τεκμήριο της… αιώνιας αυτής αγάπης.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν περιμέναμε τα φετινά δείγματα γραφής και τα ανεβάσματα της γραμμής άμυνας του “αντιπάλου” σας στο κέντρο του γηπέδου για να επιβεβαιώσουμε αυτό που ξέρει όλη η Ελλάδα. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το χαμόγελο του “αντιπάλου” προέδρου σε παλαιότερο “περήφανο” κύπελλο ή το πανό στο Βόλο.

Το τηλεγράφημα του “πρόεδρου των προέδρων” όπως τον αποκαλείται ήρθε απλά να υπενθυμίσει ότι κρατάει χρόνια αυτή η φιλία. Να τους χαίρεστε τους φίλους σας και να μην ξεχνάτε να τους επισκέπτεται συχνά και όχι μόνο παραμονές τελικών για να σας κάνουν τα χατίρια. Πάντα με προστασία, πάντα καβατζωτά, πάντα στη λεζάντα, πάντα προσκυνητά.

ΠΡΟΣ: Σύνδεσμον Φιλάθλων Πειραιώς (Ολυμπιακόν) Πειραιά

19/7/1957

Διοίκησης μέλη και φίλαθλοι παοκ συγχαίρουσι υμάς δια δίκαιαν κατάκτησιν πρωταθλήματος Ελλάδος καθ εύχονται συνέχισιν νικηφόρων αγώνων. Πρόεδρος παοκ Χαραλαμπίδης, Γενικός Γραμματεύς Δημάδης.

ARIS ATHENS CLUB Est. 1984

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button