Yellow FM101,7Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ντιαντί και Νινγκ τέλος… για φέτος

Οι δύο Σενεγαλέζοι ολοκλήρωσαν για φέτος τις υποχρεώσεις τους με τον Άρη, έχοντας αναχωρήσει για την πατρίδα τους.

Αμφότεροι θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών U-20 που θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 26 του μήνα μέχρι τις 18 Μαΐου.

Το τουρνούα ξεκινάει την άλλη εβδομάδα, οπότε αμφότεροι έχουν λίγες μέρες προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα της χώρας τους και τον Άρη να στρέφει το βλέμμα του προς Αφρική μεριά, για να παρακολουθεί την πορεία των δύο ποδοσφαιριστών του.

Η Σενεγάλη θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων την Κεντρική Δημοκρατίας της Αφρικής, την Γκάνα και το Κονγκό, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 2 Μαΐου. Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται στις 8 του ίδιου μήνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button