ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ντε Τσέρμπι για Ρεάλ Μαδρίτης

Ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβουν τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ισπανία.

O Ιταλός προπονητής της Μπράιτον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι φέρεται να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Κάρλο Αντσελότι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε η «Cadena Ser», εξαιτίας των εξαιρετικών εμφανίσεων της Μπράιτον (6η την περασμένη σεζόν στην Premier League).

Η μακρά και ένδοξη…περιπέτεια του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο τέλος της. Στο τέλος της σεζόν, ο Ιταλός προπονητής, του οποίου το συμβόλαιο με τους Μαδριλένους λήγει στις 30 Ιουνίου, θα καθίσει στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας.

Ο πρώην μέσος, πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ το 2014, Τσάμπι Αλόνσο, παραμένει το μεγάλο φαβορί, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσει μεγάλο ανταγωνισμό, που προκαλεί το όνομα του Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι.

Ο Ιταλός προπονητής των «γλάρων» είναι από εκείνους που-σύμφωνα με την «Cadena Ser»- έχει ξεχωρίσει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, λόγω του άκρως θεαματικού παιχνιδιού, αλλά και των αποτελεσμάτων της Μπράιτον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button