ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ντε Μπρόινε: «Μπορεί να φτάσει τα 800 γκολ ο Χάαλαντ»

Την άποψη ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να φτάσει τα 800 γκολ στην καριέρα του, εξέφρασε ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Είναι μια… μηχανή παραγωγής γκολ ο Νορβηγός επιθετικός και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πόσα τέρματα μπορεί να γράψει το… κοντέρ του.

Ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι πιστεύει πως ο Χάαλαντ μπορεί να σπάσει ακόμα και τα ρεκόρ που έχουν πετύχει ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτόν τον τομέα.

«Έχει ήδη 200 γκολ στην καριέρα του οπότε είναι αρκετά πιθανό να φτάσει στα 600, 700, 800 γκολ αν μείνει υγιής και κάνει τα πράγματα που κάνει» είπε ο Ντε Μπρόινε, ο οποίος κλήθηκε να τον συγκρίνει με κάποιον εκ των Λουκακού, Ζεσούς και Άλβαρες με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε Βέλγιο και Σίτι.

«Είναι πολύ δύσκολο να τους συγκρίνω επειδή είναι όλοι τους εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Έχουν όλοι βάλει από 300 με 400 γκολ. Ο Έρλινγκ έχει τέτοια ψύχωση με τα γκολ που μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα νούμερα.

Είναι ακόμα ένα νεαρό παιδί που απολαμβάνει τη ζωή του και παίρνει πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο. Λατρεύει να σκοράρει και αυτό νομίζω πως είναι το πιο μοναδικό πράγμα που τον διακρίνει» ήταν τα λόγια του Βέλγου άσου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button