Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Νταρίντα: “Έχουμε ποιότητα ως ομάδα” (video)

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας τη σημασία της νίκης, ενώ μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, τις αλλαγές στο ρόστερ και τον συμπατριώτη του, Μάρτιν Φρίντεκ.

Αρχικά, σχολίασε για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: “Κάναμε δύο καλά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι”.

Στην ερώτηση πόσο βοηθούν την ομάδα οι βαθμοί που πήρε στις δύο δύσκολες έδρες που έπαιξε, σε αυτές του Ατρομήτου και του Πανσερραϊκού, απάντησε: “Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με αυτούς τους βαθμούς. Μάς δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Τώρα, κόντρα στον Αστέρα, θέλουμε άλλους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό να πάμε με μία ακόμη νίκη στη διακοπή του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε εκείνο το διάστημα με δυνατές προπονήσεις”.

Σχετικά με το πώς περιμένει τον Αστέρα στο σημερινό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τόνισε: “Είδαμε τον Αστέρα στα παιχνίδια που έπαιξε ως τώρα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα στις μεταβάσεις της από την άμυνα στην επίθεση (σ.σ. εννοεί στις αντεπιθέσεις). Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τις θέσεις μας και να είμαστε συμπαγείς ως ομάδα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Στην επισήμανση ότι θα είναι άδειο το γήπεδο, λόγω της τιμωρίας, ο Τσέχος μέσος δεν έδειξε ανήσυχος: “Εμείς θα παίξουμε, όπως θα παίζαμε αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει, όμως, να έχουμε κατά νου το γεγονός ότι θα είναι άδειο το γήπεδο. Ξέρουμε τη συνθήκη αυτή από το πρόσφατο παρελθόν. Πιστεύω ότι και έτσι θα τα καταφέρουμε”.

Σχολιάζοντας τη δική του αγωνιστική κατάσταση και το αν έχει επανέλθει πλήρως αγωνιστικά ήταν κάθετος: “Ναι, αγωνιστικά είμαι 100% έτοιμος πλέον! Ελπίζω ότι θα βρεθώ ξανά στους αγώνες”.

Σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ του Άρη αυτό το καλοκαίρι και το προφίλ της ομάδας, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις προσθαφαιρέσεις που έχουν γίνει, επισήμανε: “Έχουμε ποιότητα ως ομάδα, ενώ είμαστε καλά και στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Η ποιότητά μας φαίνεται και στα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα είμαστε μια δυνατή ομάδα αυτή τη σεζόν!”

Ο Νταρίντα αποκάλυψε και το ρόλο που έπαιξε ο ίδιος στον ερχομό του συμπατριώτη του, Μάρτιν Φρίντεκ, στον Άρη: “Μιλήσαμε πολλές φορές πριν έρθει στον Άρη. Μέχρι στιγμής είναι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button