Γενικά

Ντέιβιντσον: «Ο Χάμιλτον θέλει να καταστρέψει τον Φερστάπεν»

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 εξέφρασε τη δική του άποψη αναφορικά με τις προθέσεις του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή τη νέα σεζόν.

Λίγες ημέρες απέμειναν για την έναρξη της νέας σεζόν της Formula 1, με τις ομάδες να βρίσκονται ήδη στο Μπαχρέιν για το δεύτερο και τελευταίο χειμερινό τεστ. Εκεί θα δούμε τις τελευταίες αναβαθμίσεις που θα φέρουν οι ομάδες, ενώ θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από την πραγματική δυναμική των ομάδων.

Ένας οδηγός που διψά για επιτυχίες φέτος είναι ο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes. O Βρετανός έχασε πέρυσι στο νήμα το πρωτάθλημα από τον Μαξ Φερστάπεν, σε ένα από τους πιο ανατρεπτικούς τελικούς στην ιστορία της Formula 1. Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε το GP Άμπου Ντάμπι προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και μέχρι σήμερα είναι θέμα προς συζήτηση.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει δηλώσει πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της νέας W13 είχε δηλώσει: «Αν πιστεύετε πως αυτό που είδατε στο τέλος της περασμένης χρονιάς ήταν η καλύτερή μου απόδοση, τότε περιμένετε να με δείτε φέτος».

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Άντονι Ντέιβιντσον, μίλησε για τον Χάμιλτον και τη δίψα του για διάκριση το 2022: «Όταν ο Λιούις κάνει τη δήλωση αυτή, τότε πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση στα λεγόμενά του. Είναι σίγουρα παθιασμένος για να κερδίσει το πρωτάθλημα και δύσκολα θα τον κερδίσει κάποιος. Σίγουρα θα ξεκινήσει τη σεζόν με πολύ διαφορετική ψυχολογία».

Ωστόσο ο Ντέιβιντσον τόνισε πως ο μεγαλύτερος στόχος του οδηγού της Mercedes είναι να επικρατήσει έναντι του Μαξ Φερστάπεν: «Ο Λιούις δεν θα θέλει τίποτα περισσότερο από το να ‘καταστρέψει’ τον Φερστάπεν. Νιώθει σίγουρα πως του έκλεψαν το πρωτάθλημα πέρυσι στο Άμπου Ντάμπι. Θέλει να έχει ένα καλό μονοθέσιο και να μην δει ποτέ του τον Μαξ στην πίστα. Θέλει στους αγώνες να εξαφανίζεται μπροστά και να κατακτήσει το 8ο του πρωτάθλημα».

Ο Ντέβιντσον γνωρίζει καλά τον Χάμιλτον, καθώς έχει ρόλο δοκιμαστή στον προσομοιωτή της Mercedes τα τελευταία χρόνια. Το 2021 ήταν η τελευταία του χρονιά όπου αγωνιζόταν επαγγελματικά και πλέον έχει κρεμάσει τα γάντια του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button