Μπάσκετ

Ντάνι Γκριν για Σίμονς: «Δεν ξέρω αν μας θεωρεί φίλους του πια, θέλω να μιλήσουμε»

Ο Ντάνι Γκριν αναφέρθηκε στο θέμα του Μπεν Σίμονς εκφράζοντας το παράπονό του πως ο 25χρονος γκαρντ δεν θέλει να έχει επαφές με την υπόλοιπη ομάδα.

Το θέμα του Μπεν Σίμονς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Ο 25χρονος γκαρντ-φόργουορντ έχει κόψει κάθε επαφή με τον σύλλογο και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχει στο training camp το οποίο αρχίζει αύριο, πιέζοντας έτσι για μια μεταγραφή.

Μάλιστα, πριν δύο ημέρες βγήκε η είδηση πως ο Αυστραλός άσος αρνήθηκε να συναντηθεί με τους φίλους και συμπαίκτες του Ζοέλ Εμπίντ, Τομπάιας Χάρις, Ντάνι Γκριν και Ματίς Θάιμπουλ, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να συζητήσουν.

Μια εξέλιξη που φαίνεται πως την πήρε… βαρέως ο Ντάνι Γκριν, με τον 34χρονο φόργουορντ να μιλάει για το θέμα αυτό με παράπονο.

«Δεν έχει να κάνει με τον σύλλογο, αλλά με εμάς. Θέλουμε απλώς να τον συναντήσουμε σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο, ως άνθρωπο. Αν ακόμα μας θεωρεί φίλους του βέβαια. Δεν ξέρουμε πλέον αν ισχύει αυτό», ανέφερε αρχικά λέγοντας στη συνέχεια πως:

«Γνωρίζω ότι έχει επικοινωνία με κάποια από τα παιδιά, εγώ όμως δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Θέλω πολύ όμως να κάτσω να μιλήσουμε και να τα δούμε όλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button