Ποδόσφαιρο

ΝΠΣ Βόλος: Ετοιμάζει μηνύσεις για τους χειριστές του VAR στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Βόλος φαίνεται πως έχει αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να κινηθεί νομικά απέναντι στους χειριστές του VAR για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η ομάδα της Μαγνησίας έβγαλε δύο ανακοινώσεις για τη διαιτησία που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τους «πράσινους» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Πέμπτη (15/12), για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φαίνεται, όμως, πως δεν θα μείνει εκεί, ούτε στις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου, αφού η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των χειριστών του VAR, για κακή χρήση του στη φάση του πρώτου τέρματος του Παναθηναϊκού.

Οι ιθύνοντες του Βόλου έφτασαν στην επιλογή αυτή μετά από επικοινωνία που είχαν άριστο γνώστη των συστημάτων του VAR, ο οποίος τους είπε πως έχουν δίκιο γι’ αυτό που διαμαρτύρονταν, δηλαδή πως το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού» η γραμμή του VAR τοποθετήθηκε σε λάθος χρόνο κι έτσι φαινόταν πως ο Σπόραρ καλύπτεται και γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Παναθηναϊκού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button