Ποδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Να συνεχίσει στο ρυθμό των ντέρμπι -και- με τη Λαμία (20.00)

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι έτοιμη, μετά τις δύο νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, να πάρει το τρίποντο με τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν να δώσουν, στο οποίο χρειάζονται αποτελεσματικότητα και προσοχή απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο όπως η Λαμία, που του έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Άρης προέρχεται από τα δύο σημαντικά τρίποντα στα ντέρμπι και θέλει να δείξει το ίδιο πρόσωπο και κόντρα στη Λαμία, προκειμένου να κάνει το 3Χ3 στο Πρωτάθλημα, πηγαίνοντας στη διακοπή με την ψυχολογία που χρειάζεται για τη συνέχεια.

Εκτός έμειναν Βέλεθ, Ζουλ, Σαβέριο, ενώ κανονικά διαθέσιμος θα είναι για τους κιτρινόμαυρους ο Φαμπιάνο, με τον Μάγιο να είναι τελικά μέσα και τον Κουάισον για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00.

Η 22μελης αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σίντκλεφ, Μοντόγια, Μάγιο, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαμόρα, Ντιαντί, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Κουάισον, Φετφατζίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button