Ποδόσφαιρο

Να περιορίσει τις αδυναμίες του

Ο Άρης πάει σήμερα (17/09, 20.30) στην Τούμπα με κίνητρο, αλλά και ανάγκη για αποτέλεσμα, προσπαθώντας να κλείσει τις “πληγές” του και να βρει ισορροπία μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα είναι ικανή για το διπλό, στο οποίο για να φτάσει δεν θα πρέπει απλά να παίξει καλά, αλλά να ξεπεράσει ή έστω να περιορίσει τις δεδομένες αδυναμίες που παρουσιάζει από την έναρξη της σεζόν.

Ο Άρης δέχεται έως τώρα γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, παρότι οι αντίπαλοί του δεν καταγράφουν πολλές τελικές. Τα έξι γκολ παθητικό σε τρία παιχνίδια είναι ζήτημα και το πρώτο που θα επιδιώξει ο Άρης είναι να μην κάνει κάποιο λάθος που θα εκμεταλλευτεί η επίθεση του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και η ουσία που καλείται η ομάδα να έχει επιθετικά. Ο Άρης παράγει αρκετές φάσεις ή βρίσκει τις προϋποθέσεις που όμως δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί, στερούμενος της ουσίας που χρειάζεται κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Ένα από τα πράγματα που σημείωσε ο Άκης Μάντζιος στο μπλοκάκι του μετά τον Αστέρα Τρίπολης, είναι οι καθυστερημένες αποφάσεις σε πολλές περιπτώσεις στο επιθετικό τρανζίνσιον.

Ο Άρης είναι δεδομένο ότι θα βρει χώρους και η μετάβαση της μπάλας στην επίθεση είναι “κλειδί” για να βρει γκολ, με το κέντρο ειδικά σε αυτή την περίπτωση να παίζει κομβικό ρόλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button