Ποδόσφαιρο

Να πάρει εκτός ότι έχασε στην έδρα του…

Ο Άρης είχε ένα ευνοϊκό πρόγραμμα στο ξεκίνημα των πλέι οφ, καθώς μετά την πρεμιέρα στο “Καραϊσκάκης”, ακολουθούσαν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, κάτι όμως που δεν εκμεταλλεύτηκε.

Ιδίως το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες ήταν ένα από τα must win του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ, όμως ο Άρης δεν βρήκε ποτέ λύσεις απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη και “σφιχτή” ομάδα των Ιωαννίνων, βάζοντας πλέον δύσκολα στον εαυτό του. Οι κιτρινόμαυροι ήδη “πέταξαν” τέσσερις βαθμούς στην έδρα τους, με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ. Ματς τα οποία, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αν τα έπαιρναν, τώρα θα ήταν άνετα στην τρίτη θέση.

Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Άρης πρέπει να πάρει βαθμούς μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Να δείξει χαρακτήρα, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν θα είναι εύκολο, ούτε βέβαια αδύνατο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι Κιτρινόμαυροι οφείλουν να μπουν σε μια διαδικασία βαθμοθηρίας εκτός “Βικελίδης” για να πετύχουν στο τέλος τον στόχο τους. Σίγουρα όμως έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς τους…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button