Ποδόσφαιρο

Να “θωρακίσει” τα μετόπισθεν και για τα επόμενα χρόνια

Ο Άρης, όπως ο ίδιος επικοινώνησε, έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα και ίδιες προθέσεις δείχνει και για τον Φαμπιάνο.

Με τον πρώτο ήδη έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συζητά επί των οικονομικών όρων ενός νέου διετούς συμβολαίου, έχοντας αμοιβαία επιθυμία επέκτασης της συνεργασίας τους, ενώ με τον δεύτερο σε πρώτη φάση μπορεί να υπάρχει μία απόσταση στο οικονομικό σκέλος, αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί να ξεπεραστεί.

Πρόκειται για δύο βασικά συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και σε ενάμιση μήνα θα αποκτήσουν το δικαίωμα επαφών με άλλες ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι είναι απαραίτητο να επισπεύσουν τις συζητήσεις μαζί τους.

Αυτό φαίνεται ότι είναι στις άμεσες προθέσεις τους, καθώς εκτός από “βαριά χαρτιά” είναι και από τα πιο σημαντικά στελέχη του ρόστερ τα τελευταία χρόνια, στα οποία ο Άρης θέλει να στηριχθεί και τα επόμενα.

Αν επιτευχθούν τα συγκεκριμένα deal και ανανεωθούν τα συμβόλαιά των δύο ποδοσφαιριστών, ο Άρης θα έχει “θωρακίσει” σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα μετόπισθεν. Με βασικό τερματοφύλακα κι ένα σταθερό δίδυμο κεντρικών αμυντικών, από τα καλύτερα του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό είναι και το βασικό συμπέρασμα της πρόσφατης κουβέντας που είχαν ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς εκτός από την αγωνιστικής τους αξία, είναι δύο παίκτες με προσωπικότητα στα αποδυτήρια, στους οποίους επάνω μπορεί να “χτίσει”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button