ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Να είσαι μαριονέτα»: Η… ιδιαίτερη συμβουλή του Μπέιλ στον Μπέλιγχαμ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε σε εκπομπή του «Sky Sports» για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και έδωσε στον νεαρό Άγγλο μία ιδιαίτερη συμβουλή, ώστε να… επιβιώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει ήδη εξελιχθεί στον νέο ήρωα του «Μπερναμπέου», χάρη στο απίθανο ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, ένας έτερος σπουδαίος παίκτης, που κάποτε αποκτήθηκε από τη «βασίλισσα» έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ, έζησε μεγάλες στιγμές μαζί της αλλά τελικά αποχώρησε ως αποτυχημένος, ο Γκάρεθ Μπέιλ, θέλησε να δώσει τις συμβουλές του στον νεαρό Άγγλο.

Ο Ουαλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως ο Μπέλιγχαμ πρέπει να παίξει το… παιχνίδι των media στην Ισπανία, κάτι που δεν έκανε ο ίδιος, αλλιώς θα του επιτεθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέιλ: «Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι να παίξεις το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί αν δεν το παίξεις και δεν κάνεις ό,τι θέλουν τα ΜΜΕ, να τους μιλάς, να είσαι ουσιαστικά μαριονέτα, θα δεχτείς μεγάλη επίθεση . Είδες πολλούς από τους “Galaticos” να κάνουν έτσι, ό,τι ήθελε ο Τύπος. Αυτό ήταν μάλλον το πρόβλημά μου, γιατί δεν ήθελα να το κάνω. Ήθελα απλώς να παίξω ποδόσφαιρο και να πάω σπίτι. Αυτό με δυσκόλεψε και τους έκανε να μου επιτεθούν λίγο. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να μιλάς μετά τους αγώνες και να φροντίζεις να μιλάς στα Ισπανικά…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button