Ποδόσφαιρο

Να βρει τα τελευταία… κομμάτια του παζλ

Ο Άρης έχει κινηθεί πολύ έντονα στα μεταγραφικά του τα τελευταία 24ωρα και δεν θέλει να σταματήσει.

Με την τριάδα Φαμπιάνο-Φρίντεκ-Σιφουέντες οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τις οκτώ μεταγραφές και κάλυψαν το μεγαλύτερο κομμάτι του φετινού σχεδιασμού, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις υπόλοιπες… πινελιές.

Αυτές βέβαια κρίνονται αρκετά σημαντικές και ειδικά δύο κινήσεις για τις οποίες οι άνθρωποι της ομάδας πιέζουν ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Η μία αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας και η άλλη την κορυφή της επίθεσης, με ξεκάθαρους στόχους για την ώρα.

Από τη μία ο Άρης έχει ρίξει το βάρος τα τελευταία 24ωρα στον Τζόναθαν Σίλβα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, αλλά δίχως να υπάρχει συμφωνία για την ώρα. Η πλευρά του Αργεντινού δυσκολεύει κάπως τις συζητήσεις, με τον Άρη να παλεύει ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, έχοντας φυσικά ακόμα δύο εναλλακτικές. ‘

Την ίδια στιγμή η μεγάλη ανάγκη στην επίθεση για ακόμη ένα φορ κρατάει στο προσκήνιο τον Μουνίρ Ελ Χανταντί. Η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη αλλά οι κιτρινόμαυροι δεν εγκαταλείπουν και ψάχνουν ακόμα την υπέρβαση με τον Μαροκινό, που παραμένει δίχως ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Λας Πάλμας.

Το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας δεν θα κλείσει με αυτές τις δύο κινήσεις -ή άλλες επιλογές παικτών σε αυτές- αφού παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης ενός αμυντικού μέσου, αλλά και ενός εξτρέμ ανάλογα με την κατάληξη της υπόθεσης του Μουνίρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button