Ποδόσφαιρο

Να βγάλει αντίδραση…

Η ήττα και κυρίως η εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σκόρπισαν απογοήτευση, η οποία όμως πλέον έδωσε τη θέση της στην πίστη της ανατροπής σε όλο τον οργανισμό του Άρη.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ζει και αναπνέει για το ματς της επόμενης Πέμπτης (11/08, 21.00) με τους Ισραηλινούς. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει μία σημαντική επένδυση έως τώρα και προσδοκά στην πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, περιμένοντας και αυτός μία πρόκριση, που θα αποτελέσει παράλληλα και εξιλέωση για τις αποτυχίες των προηγούμενων ετών.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και η κουβέντα για το τί έφταιξε και ο Άρης παρουσίασε αυτή την εικόνα στο Τελ Αβίβ, με δεδομένα και τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ (αμυντικός μέσος, κεντρικός αμυντικός και φορ).

Αλλαγές δεν προλαβαίνει έτσι και αλλιώς να κάνει αυτή τη στιγμή η ομάδα, με αυτούς που έχει στη διάθεσή της θα πάει και στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να το πάρουν όλοι τους… αλλιώς.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη έχει διαρκώς συζητήσεις με τους συνεργάτες του από το βράδυ της Πέμπτης και κυρίως τις δύο τελευταίες μέρες, μέσα από τις οποίες προσπαθεί να βρει τα αίτια και παράλληλα περιμένει αντίδραση στο δεύτερο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button