Ποδόσφαιρο

Να αυξήσει τις πιθανότητες για να προχωρήσει στην Ευρώπη!

Ο δρόμος για να πετύχει τους στόχους σου είναι να προσπαθείς να διορθώνεις τα λάθη σου, αν τα επαναλαμβάνεις τότε η ευθύνη σου για την αποτυχία είναι συντριπτικά μεγαλύτερη.

Ένας από τους πρώτους στόχους του Άρη τη φετινή σεζόν είναι να προχωρήσει περισσότερο στην Ευρώπη και να μην μείνει στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών. Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα πετύχεις, αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, για αποδείξεις τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί στο τέλος να μην τα καταφέρεις, όμως θα έχει ήσυχη τη συνείδησή σου.

Μπορεί να αναγκαστείς να πληρώσεις την επιπολαιότητά σου, όπως έγινε για παράδειγμα πριν από τρία χρόνια στη Νορβηγία με τη Μόλντε. Είναι πιθανό όμως να μην έχεις προσπαθήσει όσο πρέπει, όπως έγινε με την Κόλος Κοβαλίβκα και κυρίως την Αστάνα. Γιατί αυτοί οι δύο αποκλεισμοί είχαν ως κοινό παρονομαστή το χαμηλό επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας για τον ευρωπαϊκό στόχο.

Και η ευρωπαϊκή διάκριση είναι απαραίτητη για μια ομάδα που θέλει να προοδεύει. Χτίζει φήμη, φέρνει αναγνώριση, ανεβάζει επίπεδο στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά επειδή μιλάμε για ανώνυμες εταιρίες είναι άκρως απαραίτητη και για οικονομικούς λόγους. Στην τελευταία τριετία ο Άρης προχωρά σε επενδύσεις, οι οποίες δεν οδηγούν σε απόσβεση.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πρέπει να είναι στόχος, όσο απλοϊκό κι αν φαίνεται. Όχι μόνο για να αυξήσεις τα χρήματα που θα μπουν πρόσκαιρα στα ταμεία της ΠΑΕ, αλλά φανταστείτε και πόσο θα ανέβαζαν την την αξία τους συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του Άρη, αν είχαν τη δυνατότητα εμφάνισης στο Conference League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button