Ποδόσφαιρο

Να αδειάσει το ρόστερ, ελαφρύνοντας και το μπάτζετ!

Το πλάνο ενίσχυσης του Άρη υπάρχει για τη νέα σεζόν, αλλά απαιτείται και αποσυμφόρηση του ρόστερ με ταυτόχρονη ελάφρυνση του μπάτζετ της ομάδας.

Το ποσό που διακυβεύεται είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ και αυτό προσπαθεί να αφαιρέσει ο Άρης από τον αγωνιστικό προϋπολογισμό, ξέροντας όμως ότι είναι αδύνατο να το γλιτώσει εξ’ ολοκλήρου. Για παράδειγμα, ο Λούμορ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα κι εφόσον βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, θεωρείται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην αποδέσμευσή του. Στη χειρότερη περίπτωση, να κληθούν οι κιτρινόμαυροι να πληρώσουν τη διαφορά.

Ο Βραζιλιάνος Ντένις δεν έχει φανερώσει την πρόθεση «εκμετάλλευσης» της δέσμευσής του και για την επόμενη χρονιά, όπως έχουν κάνει άλλοι ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά η υπόθεσή του είναι στο ίδιο σημείο μ’ αυτή του Λούμορ. Ωστόσο, δεν είναι απλό να βρει συμβόλαιο περίπου 250.000 ευρώ, όπως έχει στον Άρη, έπειτα από μια τόσο άδεια σεζόν.

Πιο δύσκολη υπόθεση είναι αυτή του Ιζέτ Χαΐροβιτς ο οποίος έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, με συνολικές απολαβές οι οποίες ξεπερνούν τα 600.000 ευρώ. Κουβέντα με τον Βόσνιο είχε γίνει και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, χωρίς όμως να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Στη χειρότερη περίπτωση ο Άρης θα ψάξει ομάδα για να πάει δανεικός ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, γλυτώνοντας τουλάχιστον ένα μέρος τους συμβολαίου του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button