Ποδόσφαιρο

«Ναι σε όλα»! καμία αντίδραση για την Νέα Τούμπα, καμία διεκδίκηση για τον Άρη από το δημοτικό συμβούλιο

Για άλλη μια φορά, το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης δείχνει ότι δεν παίζει… 50-50 και φοράει ασπρόμαυρα γυαλιά. Ακόμη και όσοι έβγαιναν κυματίζοντας την σημαία του Άρη…

Σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από 1-2 «λευκά» από παρατάξεις κοντά στο ΚΚΕ αλλά και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ όταν ήρθε η ώρα για την νέα Τούμπα όλοι οι υπόλοιποι φώναξαν το «Ναι».

Όλοι αρνήθηκαν να ακούσουν τους ίδιους τους κατοίκους της Τούμπας οι οποίοι φωνάζουν το ότι θα καταστραφούν οι δουλειές τους και θα αλλάξει η ζωή τους με την πεζοδρόμηση που επιχειρείται.

Μέσα σε όλους και η δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι προεκλογικά έβγαιναν κυματίζοντας την σημαία του Άρη και βροντοφωνάζοντας το πόσα αγαπάνε την ομάδα…

Αυτοί που για μια ακόμη φορά με τον μανδύα του Αρειανού κερδίζουν σημαντικά αξιώματα, αλλά τρέχουν να υπερασπιστούν συμφέροντα διαφορετικών χρωμάτων.

Την ίδια στιγμή ο Άρης συνεχίζει να ζητάει το αυτονόητο, δηλαδή να του παραχωρηθεί η χρήση του Αλεξανδρείου. Σε αυτό το δίκαιο αίτημα οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι έτρεξαν να πουν το «ναι» στην Νέα Τούμπα δεν έχουν δείξει τον ίδιο ζήλο.

Το ίδιο ισχύει και για άλλα σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν στην επικαιρότητα της ομάδας και κανένας δεν δείχνει διάθεση να ακουμπήσει (τουλάχιστον… αφού ψηφίστηκε).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button