Μπάσκετ

Νίκου: «Ο Άρης, ο Πρίφτης και η εμπιστοσύνη στον Καμπερίδη»

Ο Θωμάς Νίκου μίλησε στο Yellow Radio 92.8 FM για τις εξελίξεις αλλά και τον μπασκετικό Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Ραντεβού με την Σπυριάρα” και τον Ιάσονα Μίσχο και Βάιο Κουκουτζέλη:

Για τις συνθήκες στην Ρωσία: “Η απόφαση να πας εκεί δεν είναι εύκολη, ειδικά αν έχεις οικογένεια, προσπαθείς αρκετά για να πας. Είχαμε ένα μήνα καραντίνα, βγαίναμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Παρόλα αυτά ήμασταν ασφαλείς”.

Για την διακοπή του Eurocup: Είχαμε κάποιους τραυματισμούς αλλά ήμασταν πολύ δυνατοί, μπορούσαμε αρκετά. Έγω κάθε χρόνο στο Καζάν κάνω μονοετή συμβόλαια, δεν ξέρω για την συνέχεια καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνω, υπάρχουν σκέψεις επιστροφής, όπως τα προηγούμενα χρόνια”.

Για την μπασκετική Ρωσία: “Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικό μπάσκετ το ταξίδι αυτό τα τρία χρόνια με έχει αφήσει πολλά θετικά, έχω δει πολλά πράγματα. Διαφορετικούς παίχτες και στυλ προπόνησης. Είναι ένα ταξίδι που αξίζει να το ζήσει κάνεις, πραγματικά”.

Για τον Μακκόλουμ και την παρουσία του στην Ούνιξ: “H Ούνιξ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, έχει κατακτήσει το EuroCup, έχει συμμετάσχει στην EuroLeague, έχει χρήματα. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτά. Η Ούνιξ είναι μια οικογένεια, διοικείται από έξυπνους ανθρώπους. Μας παρέχουν τα πάντα, το Καζάν είναι μοντέρνα πόλη. Έχει όσα χρειάζεται κάποιος για να μείνει”.

Για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και τις ζυμώσεις: “Νομίζω το καλό του μπάσκετ είναι μια διοργάνωση και να συμμετάσχουν σε αυτή ανάλογα με την θέση τους στα Εθνικά πρωταθλήματα. Το μπάσκετ πρέπει να είναι ενιαίο και δυνατό. Δεν ξέρω τα οφέλη ακριβώς, οι δυναμικότητες όμως τον ομάδων είναι μεγάλες”.

Ένα σχόλιο για τον Δημήτρη Πρίφτη: “Χτίζει την πορεία του, πάντως αντιμετωπίζουμε ομάδες της EuroLeague και πάμε πολύ καλά. Είναι εργατικός, πανέξυπνος και κουβαλά τεχνογνωσία.

Για τον Σίμτσακ: “Είναι ήδη ένας πολύ καλός προπονητής”.

Η μεγαλύτερη στιγμή στην Ούνιξ: “Η μεγαλύτερη δεν ξέρω, η χειρότερη ήταν όταν χάσαμε από την τελευταία ομάδα της VTB και χάσαμε έτσι την EuroLeague”.

Για τον Άρη: “Παρακολουθώ τον Άρη, μου αρέσει το τεχνικό επιτελείο του Άρη αυτή την στιγμή. Είναι σωστή κίνηση που θα παραμείνει ο Καμπερίδης, μπορεί να συσπειρώσει δυνάμεις”.

Για το Ελληνικό Μπάσκετ: Η χώρα μας πέρασε δύο οικονομικές κρίσεις, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να συσπειρωθούν όλοι για το καλό του αθλήματος. Το κομμάτι που πρέπει να κινηθεί είναι η εξυγίανση και έτσι να χτιστεί το μέλλον”.

Για την επιστροφή η μη στην δράση: “Για έμενα είναι η ασφάλεια το πιο σημαντικό. Εάν τηρούνται τα μέτρα, ναι. Εάν όμως υπάρχει κίνδυνος προφανώς και όχι, ας αφήσουμε την κατάσταση να ηρεμήσει¨.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button