Ποδόσφαιρο

Νίκιτς: «Θα βρει χώρους από εδώ και πέρα ο Άρης, θέλω να έρθω στο Χαριλάου με τον ΠΑΟΚ»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «BOX to BOX » φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράνισλαβ Νίκιτσ. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ιάσονα Μίσχο και την Άννα-Μαρία Χατζηασλανίδου: 

Για τον φετινό Άρη:

Τις τελευταίες δυο – τρείς εβδομάδες δεν μπορούσα η αλήθεια είναι να παρακολουθήσω πολύ γιατί και εμείς τώρα εδώ στην ομάδα μου την Λευκίμμη παλεύουμε για τους δικούς μας στόχους αλλά όμως γενικά ξέρω ότι η αλλαγή προπονητή πάντα φέρνει ένα σοκ, στην ομάδα το σοκ αυτό ήταν θετικό και ταμ πηγαίνει καλά . Είναι λογικό να έχει μία πτώση , το καλό είναι ότι έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας όλα είναι στα χέρια μας δεν θα είναι εύκολα εννοείται όλα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Ο στόχος είναι ένας , δύο παιχνίδια έτσι είναι το ποδόσφαιρο γι’ αυτό και μας αρέσει. Η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα πιστεύω θα πετύχει τον στόχο της. 

Για το αν περιμένουμε από την ομάδα κάτι διαφορετικό σε αυτό το ντέρμπι:

Η ομάδα του Άρη έχει ποιότητα, έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά όμως όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που κλείνονται πίσω, δεν σου αφήνουν χώρους και παίζουν το ποδόσφαιρο που τους βολεύει ο Άρης έχει πρόβλημα και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Τώρα φτάνουμε στα παιχνίδια που οι ομάδες που οι αντίπαλοι θα αφήσουν χώρους για να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Δεν θα έχουνε έντεκα παίκτες  πίσω από την μπάλα για να μας δυσκολεύει κάτι τέτοιο. Επειδή ο προπονητής έχει δουλέψει με τον Σιμεόνε και ξέρεις ότι οι ομάδες του Σιμεόνε όταν βρίσκουν χώρο μπροστά τους  είναι killer και βάζουν γκολ οπότε εγώ πιστεύω ότι αυτό ακριβώς θα έχουμε και εμείς μπροστά μας. Σίγουρα με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι στο Χαριλάου αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα το πάρει από μόνος του. Τώρα με την ΑΕΚ θεωρώ ότι και εκεί θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Για το αν θα είναι στο Βικελίδης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ : 

Εξαρτάται από την γυναίκα μου γιατί δύο- τρείς εβδομάδες τώρα δεν έχω πάει σπίτι είχαμε παιχνίδια κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Αύριο έχουμε το τελευταίο μας παιχνίδι που με νίκη σχεδόν σωζόμαστε ενώ με ήττα πέφτουμε , όντως αυτές τις εβδομάδες έδωσα τον εαυτό μου εδώ στην ομάδα  δεν έχω δει την κόρη μου , την γυναίκα μου. Τώρα μετά και από αυτόν τον αγώνα θα κάτσω σπίτι και θα παρακαλάω να με αφήσει να έρθω. 

Για την αλλαγή προπονητή και τα πρώτα δείγματα του Μπούργος: 

Για εμένα ήταν μία έκπληξη και πιστεύω και για όλο τον λαό του Άρη , μπορεί ο Μπούργος σαν πρώτος προπονητής να μην έχει πάει σε πολλές ομάδες αλλά και μόνο που τακτικά ήταν το δεξί χέρι του Σιμεόνε στα μεγάλα σαλόνια  πιστεύω ότι ήταν μια καλή κίνηση του προέδρου μας και μπράβο του γι’ αυτό που έχει κάνει. Η διαφορά φάνηκε αμέσως, ο άνθρωπος χρειάζεται χρόνο και δουλειά με την ομάδα για να βγάλει αυτά που πρέπει είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και όπως είπα είναι μία φοβερή κίνηση του προέδρου μας. Πρώτα ας πετύχουμε το στόχο που έχουμε μπροστά μας και από την καινούρια σεζόν να του δώσουμε χρόνο στην προετοιμασία να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει και ν πάμε για μεγάλα πράγματα. 

Για το αν ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να αγωνιστεί στον Άρη: 

Εγώ από μικρός ερχόμουν στο Χαριλάου με τον πατέρα μου , εδώ μεγάλωσα κυριολεκτικά. Όταν ήρθα στην Ελλάδα για τον Αγροτικό Αστέρα είχα πάρα πολλές ευκαιρίες, με είχε φέρει ο Ντίνος Κούης που ήταν συμπαίκτης με τον πατέρα μου είχα πάνω από δύο τρείς ευκαιρίες να πάω στον Άρη όταν ήταν και β εθνική και α’ αλλά και όταν περνούσε δύσκολες στιγμές , όμως δεν έτυχε όταν ήμουν στην ηλικία των 20-21 χρονών. Ήταν ένα όνειρο στα 34 να πάω σε μία ομάδα που υποστήριζα από μικρό παιδί, σίγουρα δεν έχω κάνει τα πράγματα που έχει κάνει ο πατέρας μου ήταν και άλλες εποχές αλλά για εμένα τα να έρθω στην ομάδα που αγαπάω ήταν το καλύτερο κομμάτι της καριέρας μου. Από την πλευρά μου βοήθησα όσο μπορούσα για να γυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει και να μπορούμε τώρα να ελπίζουμε σε τίτλους ξανά αλλά και στο να κάνει πράγματα στην Ευρώπη. Νοιώθω πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που έκανα και εγώ κάτι για να βοηθήσω την ομάδα μας. 

Για το αν υπήρξε ποτέ μία έμμεση σύγκριση ανάμεσα σε αυτόν και τον πατέρα του στο διάστημα που βρισκόταν στον Άρη: 

Από την πρώτη μέρα που ήρθα όλος ο κόσμος και μέσα στην ομάδα θυμόταν τα πράγματα που πρόσφερε ο πατέρας μου, με αγκάλιασαν και με είχαν πάρα πολύ κοντά. Ένοιωσα ότι εγώ ανήκω εδώ και από τους φιλάθλους και από τον κόσμο που δούλευε στην ομάδα. Οι εποχές που αγωνιζόταν ο πατέρας μου ήταν διαφορετικές εννοείται η ομάδα ήταν και α΄ εθνική ενώ εμείς ήμασταν στην β΄ αλλά πάλι ξαναλέω ότι  νοιώθω περήφανος με αυτό που έχω προσφέρει και μόνο που βοήθησα έστω και λίγο να γυρίσει η ομάδα εκεί  που ανήκει για εμένα είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

Για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου να παίζει ποδόσφαιρο :

Επειδή τα τελευταία πέντε- έξι χρόνια όταν έχουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν πάντα λέω ότι τέλος τώρα το αφήνω ανοιχτό δεν λέω μεγάλες κουβέντες σκέψου ότι πέρσι είχα σταματήσει για δύο μήνες αλλά η γυναίκα μου είδε ότι ήμουν στεναχωρημένος και μου είπε να παίξω λίγο ακόμα. Φέτος όμως θα δούμε τι θα κάνουμε, εγώ ακόμα νοιώθω καλά, νοιώθω ότι δεν είμαι έτοιμος να σταματήσω αλλά νομίζω ότι δεν θα έρθει και ποτέ η στιγμή που θα νοίωσω έτοιμος, θα κάτσουμε όλοι μαζί τώρα σπίτι να το κουβεντιάσουμε και στο τέλος να αποφασίσει η γυναίκα μου. Ισχύει όπως ξέρετε ότι δεν αντέχει άλλο αλλά πάντα βρίσκω έναν τρόπο για να την πείθω να παίζω για λίγο ακόμα και έτσι βρίσκουμε μια λύση. Στο προχθεσινό παιχνίδι όμως με αυτά τα πράγματα που έβλεπα με τον διαιτητή να δίνει τρία πέναλτι, κόκκινες κάρτες και την ομάδα μου να μην μπορεί να πάρει ανάσα αναρωτήθηκα και μόνος μου στον αγωνιστικό χώρο γιατί συνεχίζω ακόμα να παίζω μπάλα. Σκεφτόμουν ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα και ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι άλλο , εννοείται θα μείνω  κοντά στο ποδόσφαιρο αλλά πια με αυτά τα πράγματα που βλέπω να γίνονται δεν είναι το ποδόσφαιρο που συνήθισα και αγάπησα. 

Για το αν και η φετινή του ομάδα φοράει κιτρινόμαυρα : 

Φοράει κιτρινόμαυρα από μέσα από πάνω έχουμε κόκκινα και άσπρα αλλά από μέσα πάντα κιτρινόμαυρα αυτά δεν αλλάζουν.

Για το αν έχει διαβάσει το βιβλίο που έχει γράψει η γυναίκα του:  

Δεν το έχω διαβάσει ακόμα περιμένω να γίνει μετάφραση και  στη γλώσσα μου γιατί όπως είπα και την προηγούμενη φορά τα βιβλία πρέπει να τα διαβάζεις και να σε ταξιδεύουν , να τα σκέφτεσαι, να σε πηγαίνουν σε ένα ωραίο μέρος , εγώ όταν τα διαβάζω στα ελληνικά δεν μπορώ μόνο τα αθλητικά μπορώ και διαβάζω και αυτά όταν δεν είναι πολύ μεγάλα. Μου έχουν πει όμως ότι είναι ένα καλό βιβλίο και τα σχόλια που ακούω από τον κόσμο είναι τέλεια. 

Τέλος, ανέφερε : 

 Μακάρι να πάρω το ναι από την γυναίκα μου για να έρθω στο ματς με τον ΠΑΟΚ, να φέρω γούρι και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button