Γενικά

Νέο Audi TTS Competition Plus: Ακόμη πιο σπορ και με ξεχωριστό εξοπλισμό

Το Audi TTS με νέα έκδοση εξοπλισμού και με κινητήρα 320 PS.

Η Audi λανσάρει μια ακόμα πιο σπορ έκδοση εξοπλισμού και μία ειδική έκδοση με έμφαση στο ξεχωριστό Design για την οικογένεια TT. Το Audi TTS Competition Plus.

Audi TTS Competition Plus

Το Audi TTS τώρα διαθέτει έναν πιο ισχυρό κινητήρα TFSI που παράγει 320 PS (235 kW) και αποδίδει μέγιστη ροπή 400 Nm. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα (Roadster: 4,8 δευτερόλεπτα). Η τελική ταχύτητα ρυθμίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Το 7-τάχυτο S Tronic, το μόνιμο σύστημα τετρακίνησης quattro και το σύστημα ελεγχόμενων αμορτισέρ Audi magnetic ride, ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.

Audi TTS Competition Plus

Ο βασικός εξοπλισμός του Audi TTS Competition Plus περιλαμβάνει προβολείς LED, φιμέ τζάμια, δαγκάνες φρένων βαμμένες σε κόκκινο χρώμα και γυαλιστερές μαύρες ζάντες 20 ιντσών, με σχέδιο 10 ακτίνων. Η σταθερή πίσω αεροτομή καθώς και άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες σε σκούρα χρώματα, όπως τα τέσσερα δακτυλίδια Audi σε μαύρο χρώμα μπροστά και πίσω, συμπληρώνουν την εικόνα, ενώ υπάρχουν και οι ιδιαίτεροι εξωτερικοί χρωματισμοί σε Chronos Gray, Glacier White, Tango Red και Turbo Blue.

Audi TTS Competition Plus

Στο εσωτερικό, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του το Audi Virtual Cockpit 12,3 ιντσών. Η αποκλειστική για το TTS Competition Plus δερμάτινη ταπετσαρία, ενισχύει περαιτέρω το σπορ εσωτερικό της έκδοσης αυτής. Το λεπτό δέρμα Nappa είναι σε χρώμα έβενου, με ραφές σε κόκκινο ή μπλε χρώμα, σε συνδυασμό με μοτίβο ρόμβου και ανάγλυφο S στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων.

Audi TTS Competition Plus

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο Design θα εμπλουτίσει τη γκάμα των Audi TT και TTS το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Πρόκειται για την ιδιαίτερη έκδοση “Bronze Selection”. Σύμφωνα με το όνομα, η επένδυση των καθισμάτων, η κεντρική κονσόλα και οι αεραγωγοί στο εσωτερικό διαθέτουν ένα λεπτό μπρούτζινο φινίρισμα ενώ χάλκινες ραφές αντίθεσης τονίζουν τα μπάκετ καθίσματα Sport Plus. Τα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα περιλαμβάνουν τα Chronos Gray, Glacier White και Mythos Black.

To Audi TTS Competition Plus, τόσο σε έκδοση Coupé όσο και Roadster είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία στη Γερμανία, ενώ η έκδοση “Bronze Selection” για τα ΤΤ και TTS θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη του 2021.

Πηγή: Δελτίο τύπου Audi

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button