ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Νέο ναυάγιο στην πώληση της Έβερτον

Ο Όμιλος Φρίντκιν εγκατέλειψε τα σχέδιά του να αγοράσει το πλειοψηφικό μερίδιο της Έβερτον, αφού προηγουμένως του παραχωρήθηκε περίοδος αποκλειστικότητας τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε την Παρασκευή (19/7) ο σύλλογος της Premier League.

Το γκρουπ Φρίντκιν, πλειοψηφικός ιδιοκτήτης της Ρόμα στην Ιταλία, ήταν σε αποκλειστικές συνομιλίες για την αγορά μεριδίου μετά την κατάρρευση μιας συμφωνίας εξαγοράς των «Ζαχαρωτών» με το ταμείο 777 Partners.

«Μετά από μια περίοδο αποκλειστικότητας, οι συζητήσεις μεταξύ της Blue Heaven Holdings και του The Friedkin Group σχετικά με μια πιθανή πώληση πλειοψηφικού πακέτου στην Έβερτον έληξαν και το The Friedkin Group δεν θα προχωρήσει με την αγορά του συλλόγου», δήλωσε η Έβερτον.

«Τόσο η Blue Heaven Holdings όσο και η The Friedkin Group μπήκαν σε συζητήσεις καλή τη πίστη για να διερευνήσουν εάν θα μπορούσε να συμφωνηθεί μια πώληση. Αυτές οι συζητήσεις έχουν ολοκληρωθεί. Τα μέρη συμφωνούν ότι είναι προς το συμφέρον και των δύο η Έβερτον να διερευνήσει εναλλακτικές επιλογές».

Η Έβερτον είπε ακόμα ότι ο Όμιλος Friedkin θα παραμείνει δανειστής στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, έχοντας παίξει ρόλο στο νέο στάδιο που κατασκευάζεται.

«Η Blue Heaven Holdings διατηρεί μια θετική σχέση με τον Όμιλο Friedkin και θα ήθελε να τους ευχαριστήσει για τον χρόνο και την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε ο σύλλογος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button