Μπάσκετ

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ «ξεμπέρδεψε» με τις υποθέσεις των Γιόνας Ματσιούλις – Ματ Λοτζέσκι, αλλά έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της αφαίρεσης βαθμών, λόγω των οφειλών της σε πρώην αθλητές της. Νέα καταγγελία του Γιανίκ Μορέιρα προς τον ΕΣΑΚΕ.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ στο οικονομικό σκέλος παραμένουν πολλά και μοιάζουν με… βουνό. Την ώρα που η ομάδα του Στέφανου Δέδα καλείται να διαχειριστεί τον διψήφιο αριθμό από ban που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA και δεν της επιτρέπουν να κάνει μεταγραφές, ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Πριν από λίγες μέρες ο Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε την «Ένωση» για τις περιπτώσεις των Ματσιούλις – Λοτζέσκι και οι «κιτρινόμαυροι» δεν τιμωρήθηκαν, στην… κούρσα που κάνουν για να απαλλαγούν από όλα αυτά τα ζητήματα.

Όμως, ο Γιανίκ Μορέιρα, που είχε κάνει καταγγελία για οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του τον Νοέμβριο, επανήλθε με νέα καταγγελία την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, είναι πιθανό ακόμα τρεις παίκτες να προχωρήσουν σε καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ, με στόχο να πάρουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα δεδουλευμένα τους από την «Ένωση».

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ έρχεται αντιμέτωπη με νέα προβλήματα, λόγω της μη τήρησης των συμφωνιών που είχε κάνει για τα χρωστούμενα σε πρώην αθλητές της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button