Ποδόσφαιρο

Νέος αρχιδιαιτητής ο Μπένετ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ψήφισε τον Στιβ Μπένετ ως νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ και απομένει η επικύρωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Έπειτα από πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου και παρά τη διαφωνία της Super League που ήθελε την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δίνει στον Στιβ Μπένετ το πόστο του αρχιδιαιτητή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Απομένει η επικύρωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ (από το 2021) πήρε την ψήφο οχτώ μελών της Επιτροπής, τρεις ήταν κατά και δύο λευκά. Μειοψήφησαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Κώστας Καραπαπάς ενώ τα λευκά ήταν από τους εκπρόσωπους του ΠΣΑΠ.

Ο Μπένετ την τελευταία διετία ήταν υπεύθυνος για τους παρατηρητές διαιτησίας. Ως διαιτητής σφύριξε στην Premier League από το 1999 μέχρι το 2010, ενώ βρέθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα και για μία διετία (1993-95) ως βοηθός. Ήταν διεθνής από το το 2001 ως το 2006 πρώτος διαιτητής.

Εκτός από την επικύρωση της… προαγωγής Μπένετ απομένει η πρόσληψη των υπολοίπων μελών της ΚΕΔ που θα αποφασιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button