Ποδόσφαιρο

Νέα συνάντηση με Μπαπέ και αισιοδοξία για παραμονή του Γάλλου στο Παρίσι

Την Πέμπτη (19/05) οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν θα συναντηθούν με τον Κιλιάν Μπαπέ, προκειμένου να του παρουσιάσουν το πλάνο της νέας σεζόν, στην προσπάθειά τους να τον μεταπείσουν και να παραμείνει στον γαλλικό σύλλογο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ζητήσει χρόνο από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του. Οπως φαίνεται αυτή δεν θα αργήσει, καθώς με το τέλος της σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, ο 23χρονος αστέρας θα γνωστοποιήσει την επιλογή για την καριέρα του.

Μπορεί στην Ρεάλ να είχαν ήσυχο το κεφάλι τους και να ήταν σίγουροι για την μετακίνηση του Μπαπέ στη Μαδρίτη, ωστόσο στη Γαλλία κάνουν λόγο για δεύτερες σκέψεις του Μπαπέ. Κάτι που προκαλεί αναστάτωση στις τάξεις των Μαδριλένων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το «Footmercato», η Παρί έχει προγραμματιστεί συνάντηση των δύο πλευρών την Πέμπτη (19/05) προκειμένου να εξηγήσει στον Μπαπέ το αθλητικό έργο που έχει για την επόμενη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, ο γαλλικός σύλλογος ελπίζει να πείσει τον Μπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στις 30 Ιουνίου.

Από την πρώτη στιγμή, στη Γαλλία εξήγησαν ότι τα χρήματα δεν είναι το κύριο κίνητρο για τον Μπαπέ για να συνεχίσει στην Παρί, αλλά το πρότζεκτ. Ο 23χρονος επιθετικός θέλει ο σύλλογος να πραγματοποιήσει ένα έργο για να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League. Οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνονται πρόθυμοι να υλοποιήσουν τις επιθυμίες του νεαρού αστέρα, χτίζοντας μια ομάδα που να περιστρέφεται γύρω από αυτόν.

Το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζει ότι η αυριανή (19/05) συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Μπαπέ ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button