Μπάσκετ

Νέα «συμμαχία» παικτών του ΝΒΑ, θέτει σε κίνδυνο την επανέναρξη: «Ενότητα και Αλλαγή»

Ο Καιρί Ίρβινγκ είναι από τους παίκτες που δεν επιθυμούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ξεκινάει μία νέα «συμμαχία» με παίκτες του ΝΒΑ και όχι μόνο, προκειμένου να αναφερθεί σε θέματα που αφορούν την Λίγκα και όχι μόνο.

«Δεν θα το βουλώσουμε και θα παίξουμε για να αποπροσατολιστούμε από αυτό πάνω στο οποίο βασίζεται το Σύστημα. Χρήση και Κακοποίηση» είναι ένα κομμάτι από την ανακοίνωση που έβγαλε η νέα «συμμαχία» παικτών του ΝΒΑ με επικεφαλής τον Κάιρι Ίρβινγκ και δίπλα του τον Έιβερι Μπράντλει των Λέικερς.

Μία νέα κίνηση των παικτών που θέλει να αναφερθεί σε θέματα που αφορούν την επανέναρξη αλλά και την κοινωνική αναταραχή που επικρατεί στις Η.Π.Α. τον τελευταίο καιρό. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, αναμένεται να επανεξετάσουν ζητήματα που αφορούν την επανέναρξη του ΝΒΑ, όπως για παράδειγμα τον αριθμό των κρουσμάτων στην περιοχή της Φλόριντα, το περιβάλλον… απομόνωσης στο Ορλάντο αλλά και το θέμα ασφάλειας των παικτών σε περίπτωση που αρρωστήσουν ή τραυματιστούν. Η συγκεκριμένη κίνηση περιλαμβάνει και παίκτριες από το WNBA αλλά και άτομα από τον χώρο της ψυχαγωγίας και άλλων αθλημάτων ενώ η ανταπόκριση δείχνει να είναι μεγάλη. 

Μάλιστα σε μία πρόσφατη τηλεφωνική διάσκεψη που έγινε, το παρών έδωσε και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1968, Τζον Κάρλος που έμεινε γνωστός για την υψωμένη γροθιά στην ώρα που ήταν στο βάθρο για την κοινωνική ανισότητα και τον ρατσισμό που επικρατούσε στις Η.Π.Α. Η κοινωνική αναταραχή των τελευταίων ημερών είναι επίσης ένα θέμα της νέας «συμμαχίας» η οποία αναφέρει ότι δεν πρόκειται απλά να το βουλώσουν και ότι θα λειτουργήσουν με βάση την ενότητα και την αλλαγή στην κοινωνία των Η.Π.Α όσον αφορά τον ρατσισμό και την κοινωνική ανισότητα. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button