Γενικά

Νέα εορταστική Maserati GranTurismo PrimaSerie

Η Maserati παρουσίασε τη νέα εορταστική έκδοση PrimaSerie για την GranTurismo που αποτίνει φόρο τιμής στα 75 χρόνια των GT μοντέλων της μάρκας και φυσικά, θα παραχθεί σε μόλις 75 αντίτυπα.

Maserati GranTurismo PrimaSerie

Θέλοντας να αποτίνει φόρο τιμής στα 75 χρόνια ιστορίας των GT μοντέλων της, η Tρίαινα παρουσίασε τη νέα έκδοση PrimaSerie για την Maserati GranTurismo, η οποία και θα παραχθεί σε μόλις 75 κομμάτια.

Maserati GranTurismo PrimaSerie

Τα μοντέλα PrimaSerie βασίζονται στην κορυβαία βενζινοκίνητη έκδοση Trofeo της GranTurismo και οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο διαμορφώσεις.

Maserati GranTurismo PrimaSerie

Η πρώτη, είναι εμπνευσμένη από την αγωνιστική ιστορία της ιταλικής φίρμας και τα αυτοκίνητα της έκδοσης είναι βαμμένα σε χρώμα Grigio Lamiera Matte με κόκκινες λεπτομέρειες. Η δεύτερη με τη σειρά της συνδυάζει την απόχρωση Nero Cometa με λεπτομέρειες σε πράσινο χρώμα.

Maserati GranTurismo PrimaSerie

Και στις δύο περιπτώσεις, η επιγραφή για την 75η επέτειο βρίσκεται στο κέντρο των τροχών και στο προσκέφαλο των καθισμάτων.

Θυμίζουμε ότι στην έκδοση Trofeo η ισχύς του V6 κινητήρα φτάνει τους 557 PS και τα 650 Nm ροπής, που περνάνε στους πίσω τροχούς μέσω ενός ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού. Το σπριντ για τα 100 km/h από στάση ολοκληρώνεται σε 3,2″ και η τελική αγγίζει τα 320 km/h.

Maserati GranTurismo PrimaSerie

Mέχρι στιγμής, η Maserati δεν έχει ανακοινώσει την τιμή της GranTurismo PrimaSerie, αλλά οι 75 τυχεροί που θα την αποκτήσουν θα χρειαστεί σίγουρα να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button