Ποδόσφαιρο

Νέα εμπόδια για το γήπεδο της ΑΕΚ

Το θέμα του γηπέδου είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ αλλά πλέον, δημιουργήθηκαν νέα εμπόδια, τα οποία όπως φαίνεται καθυστερούν τις εξελίξεις.

Αυτή τη φορά δημιουργείται μία νέα κωλυσιεργία για το γήπεδο και τα συνοδά έργα του Δήμου που χρεώνεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη που εδώ και ένα χρόνο έχει μπλοκάρει την Υπουργική Απόφαση σχετικά με το θέμα που έχει αναλάβει και τρέχει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ο Γιάννης Βούρος.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του Χατζηδάκη αλλά είναι στο συρτάρι του η Υπουργική Απόφαση που αφορά τη διαχειριστική μελέτη όλων των Αλσών της χώρας, στην οποία βεβαίως θα υπαχθεί και το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας έχει υποσχεθεί πως η Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το γήπεδο της Ένωσης να πάρει σάρκα και οστά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση αυτή η μεγάλη καθυστέρηση έχει δημιουργήσει ερωτηματικά για τη στάση του κ. Κωστή Χατζηδάκη από τους ανθρώπους της Ένωσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button