ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Νέα γκέλα η Λίβερπουλ, έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον

Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να περάσει από το «Goodison Park», κόλλησε στο 0-0 με την Έβερτον και βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται κι άλλο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα είχαν οι δύο τερματοφύλακες που με τις επεμβάσεις τους κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους. Πάντως υπήρξαν καλές στιγμές στο ματς. Οι μεν γηπεδούχοι στο 32΄ με τον Ντέιβις σημάδεψαν το δοκάρι του Άλισον. Οι δε φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 43΄ στη διπλή προσπάθεια των Ντίαζ και Νούνιες, αρχικά ο Πίκφορντ και στη συνέχεια τα δοκάρια διατήρησαν το «μηδέν».

Πολύ πιο… πλούσιο ήταν το δεύτερο 45λεπτο, κυρίως μεταξύ 63΄ – 65΄ όπου αρχικά ο Πάτερσον από πλεονεκτική θέση σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει σώματα αμυντικών και φεύγει κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πίκφορντ θα νικήσει τον Φιρμίνο, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τερματοφύλακας των γηπεδούχων αρνείται το γκολ στον Φαμπίνιο. Στο 65΄ ήταν η σειρά του Άλισον να πρωταγωνιστήσει όταν σταμάτησε την μπάλα στο τετ – α –τετ με τον Μοπέ. Στο 69΄ η Έβερτον για μία ακόμη φορά φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά ο Κόουντι στέλνει από θέση οφ σαϊντ την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και στο 84′ ο φρέσκος (πέρασε ως αλλαγή στο 82΄ στη θέση του Γκόρντον) ΜακΝίλ σουτάρει από καλή θέση, η μπάλα αλλάζει πορεία καθώς κόντραρε στο σώμα του Μίλνερ και ο Άλισον με εκπληκτική ενέργεια στη συνέχεια την έστειλε κόρνερ. Στο 87΄ σε ετοιμότητα ο Πίκφορντ πέφτει σωστά και απομακρύνει το σουτ του Φιρμίνο.

Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 9 βαθμούς, αλλά έχουν απωλέσει άλλους τόσους!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button