ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπόκα: Με 4αρα… σκούπισε την Γοδόι Κρούς (videos)

H Mπόκα έχει πάρει φόρα και…δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς. Η πρωταθλήτρια Αργεντινής αντιμετώπισε τα ξημερώματα την Γοδόι Κρούς και έκανε ένα σημαντικό βήμα για το Κόπα Ντε Λα Σουπερλίγκα

Οι Γενοβέζοι μπορεί να είχαν μια μικρή καθοδική πορεία το τελευταίο καίρο όμως με το πρωτάθλημα πήραν τα…πάνω τους (και εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες). Ακολούθησε η 3αρα επί της Μεντεγίν στο Λιμπερταδόρες, και συνεχίζουν ανενόχλητοι με την 4αρα κόντρα στην Γοδόι Κρούς για την πρώτη αγωνιστική του Κόπα Ντε Λα Σουπερλίγκα.

Το πρώτο γκολ του αγώνα δεν άργησε να έρθει με τον Μπουφαρίνι στο 7ο λεπτό να αιφνιδιάζει και να παίρνει τα ηνία δίνοντας έτσι την σκυτάλη και την ασίστ στην συνέχεια στον Σάλβιο για να κάνει το 2-0.

Το 3ο γκολ για την Μπόκα ήρθε στο 67′ από τον Ισκιέρδε, μετά από ‘ομορφη εκτέλεση κόρνερ του Φερνάντες.

H έκπληξη του αγώνα ήταν ο Χορμάν Καμπουσάνο, ο οποίο; σημείωσε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης αλλά το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπόκα

Δειτε τα γκολ:

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button