Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Σωστή η απόφαση της κυβέρνησης για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών»

Τι δήλωσε ο Ιταλός τερματοφύλακας σε μέσο της πατρίδας του.

Τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Ιταλών δημοσιογράφων οι οποίοι ζήτησαν τη γνώμη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μιλώντας στο “Tuttomercato” ανέφερε: “Είναι ένα δραστικό μέτρο, που προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά μπορώ να το καταλάβω. Μετά από επεισόδια που συνέβησαν σε έναν αγώνα βόλεϊ, η Αστυνομία αρνήθηκε να επιτελέσει το καθήκον της. Οι αστυνομικοί δεν ένιωθαν ασφαλείς”.

Στη συνέχεια είπε: “Αναμφίβολα στο ποδόσφαιρο προκαλεί ζημιά. Αλλά από ανθρώπινης άποψης, θεωρώ ότι είναι η σωστή απόφαση, γιατί συνέβαιναν και συμβαίνουν επεισόδια, που δυστυχώς διαταράσσουν την κανονικότητα των ανθρώπων. Το Κράτος προσπαθεί να καταστείλει το πρόβλημα με αυστηρές μεθόδους, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Πριν δύο μήνες ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Ολυμπιακό και ένας θεατής έριξε μία κροτίδα και ο συμπαίκτης μου, Χουάνκαρ, κατέληξε στο νοσοκομείο. Πιο πρόσφατα, στη διάρκεια του Βόλος – Ολυμπιακός, οπαδοί εισέβαλλαν στο τερέν και ο διαιτητής απειλήθηκε. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η αγωνιστική δεν πραγματοποιήθηκε επειδή οι διαιτητές απείχαν, γιατί δεν αισθάνονται ασφαλείς”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button