Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Μπράμπετς: “Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα – Σημαντικός ο βαθμός”

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας στα ντέρμπι και στον σημαντικό βαθμό που πήρε ο Άρης στην κακή βραδιά του.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη ανέφερε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: “Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να μην φύγουμε με άδεια χέρια από εδώ. Πήραμε έναν βαθμό που θα αποδειχθεί σημαντικός στην πορεία. Αυτό που δεν με ευχαρίστησε ήταν η εμφάνισή μας. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν πιάσαμε τα στάνταρ του τελευταίου διαστήματος, οπότε περίμενα να παίξουμε καλύτερα”.

Για τα αποτελέσματα του Άρη στα ντέρμπι: “Μετά από τρία χρόνια πιστεύω ότι παίρνουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Το πρόβλημα είναι με τις λεγόμενες… μικρές ομάδες. Καλά τα πάμε και φέτος στα ντέρμπι, αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό”.

Για το ματς Κυπέλλου με τη ΑΕΚ: “Έχουμε την εμπειρία της περσινής σεζόν και ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι… Όλοι θυμόμαστε πώς πήραμε την πρόκριση στα πέναλτι. Έχουμε ξανά την ίδια διαδικασία. Το μυαλό μας είναι εκεί. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button