Ποδόσφαιρο

Μποϊκοτάρουν στους μικρούς τελικούς λόγω οφειλών οι παίκτες της ΑΕΚ!

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να κάνουν μποϊκοτάζ στους μικρούς τελικούς της Basket League λόγω οφειλών.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο… χτένι για τους παίκτες της ΑΕΚ. Οι παίκτες της Βασίλισσας έχουν αποφασίσει όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, να μποϊκοτάρουν τους μικρούς τελικούς της Basket League λόγω οφειλών από τη διοίκηση της ομάδας.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τους τελικούς μετά το break του Παναθηναϊκού στο Game 4 στο ΟΑΚΑ.

Τα ban της ΑΕΚ έχουν αυξηθεί στα 8. Στις 10 Μάη είχε φτάσει τα 7 και πλέον ανέβηκε στα 8, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη θέσης της ενόψει και του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού! Πρέπει να καταβληθούν άμεσα οι οφειλές και οι οποίες αφορούν προηγούμενους διακανονισμούς, ανάμεσά τους οι Μαλίκ Χέρστον και Λούκα Μπάνκι. 

Η διοίκηση αύριο έχει ραντεβού μαζί τους για να προσπαθήσει να τους μεταπείσει για αλλαγή της απόφασης τους.

Αν δεν κατέβει σε ένα ματς, υποβιβάζεται!

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν κατεβεί σε ένα ματς των μικρών τελικών, όπως έχουν αποφασίσει αυτή τη στιγμή να κάνουν οι παίκτες της, υποβιβάζεται.

Αν οι παίκτες δεν αλλάξουν την απόφαση τους μετά και το ραντεβού που θα έχουν αύριο με τη διοίκηση και μείνουν σταθεροί στην απόφαση τους να μην κατέβουν, τότε η ομάδα θα υποβιβαστεί από την Basket League.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κατέβει στο ματς της regular season με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ το 2019, ενώ το ίδιο έκανε και στο Game 1 των playoffs στο ΟΑΚΑ, κάτι που οδήγησε στον υποβιβασμό του.powered by Rubicon Project about:blank

Μετά την περίπτωση του Ολυμπιακού ο κανονισμός άλλαξε, αφού τότε μια ομάδα είχε τη δυνατότητα να μην κατεβεί σε ένα ματς και θα υποβιβαζόταν μόνο αν το έκανε και δεύτερη φορά.

Όμως μετά την υπόθεση με τους ερυθρόλευκους, μια ομάδα υποβιβάζεται στην Α2 αν δεν κατεβεί σε ένα ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button