Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Στη Θεσσαλονίκη βίωσα πολλές δύσκολες καταστάσεις και αρκετή πίεση»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε έτοιμος να προσφέρει περισσότερα πράγματα στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και να δικαιώσει τον Γιώργο Βόβορα για την επιλογή του.

Αναλυτικά πόσα είπε ο νεοαποκτηθέντας διεθνής γκαρντ του «τριφυλλιού» στην σημερινή «πρώτη» της ομάδας:

Για τη νέα σεζόν: «Η ομάδα έχει πολύ καλούς χαρακτήρες. Την πρώτη φορά που μίλησα με τον κόουτς Βόβορα καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε στην ίδια ομάδα. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω κορονοϊού να βοηθήσω στο γήπεδο όπως μου ζητηθεί».

Σε σύγκριση με το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα ο Θεσσαλονικιός γκαρντ σημείωσε: «Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου στον Παναθηναϊκό οι συνθήκες έχουν αλλάξει πολύ, έχω αλλάξει και εγώ τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Στη Θεσσαλονίκη βίωσα πολλές δύσκολες καταστάσεις και αρκετή πίεση. Πιστεύω όλα αυτά πως με έχουν βοηθήσει να γίνω πιο σκληρός και να βελτιωθώ στο παιχνίδι μου. Οπότε θεωρώ πως θα είναι διαφορετική η κατάσταση για εμένα και νιώθω πιο έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».

Όσο για το αν αισθάνεται τυχερός που επέστρεψε, τόνισε: «Τυχερός νιώθω και μόνο που βρίσκομαι στο χώρο του μπάσκετ και ζω από αυτό που αγαπώ. Πίστευα ότι θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό διότι πέρασα πολλές δύσκολες καταστάσεις τα προηγούμενα χρόνια και πραγματικά σκεφτόμουν πως μετά από όλα αυτά θα μου δοθεί η ευκαιρία για να δείξω αυτά που δεν έδειξα την πρώτη φορά».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Βόβορα λέγοντας πως: «Πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητήσει και να τον βγάλω ασπροπρόσωπο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button