Ποδόσφαιρο

Μποτζώρης: «Στόχος να δημιουργήσουμε ένα virtual μουσείο για την ιστορία του Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μποτζώρης, μέλος της επιτροπής για τον εορτασμών των 107 χρόνων ζωής του Άρη και 70 χρόνων του Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον αγώνα που γίνεται:

Είναι ένας αγώνας καθημερινός. Χρόνια προσπαθούμε να αποδράσουμε από μερικές καταστάσεις. Τα προβλήματα που τοποθετούνται απλώς αλλάζουν ετικέτα. Προέρχονται από καταστάσεις που δυσκολεύεται ο σύλλογος να τις ελέγξει.

Είμαστε θυμωμένοι με όσα γίνονται. Σε παιχνίδια όπως με τον ΠΑΣ Γιάννενα μέχρι πρόσφατα νιώθαμε αδικημένοι, τώρα νιώθουμε μ***.

Όταν γίνεται αυτό και με το VAR τι να πεις.

Για το ότι ο Άρης πρέπει να διεκδικεί:

Ο Άρης πρέπει πάντα να επιδιώκει να βελτιώσει τις συνθήκες για να επιδιώξει να έρθει μία καλύτερη μέρα. Να είναι παρεμβατικός και είναι είναι παρεμβατικός παντού. Να το δει συνολικά, σαν ενιαίος Άρης. Ότι κάθε μέρα πρέπει να μας αφήσει καλύτερους από την προηγούμενη.

Για τους στόχους της επιτροπής:

Με τις συνθήκες που υπάρχουν πρέπει πρώτα να δούμε τι περιθώρια έχουμε για τους εορτασμούς. Η επιτροπή έχει σκοπό να διερευνήσει αυτά τα θέματα και κάποιες δράσεις που μπορεί να κάνει λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τους περιορισμούς που υπάρχουν.

Για το γήπεδο είναι πιο απλά τα πράγματα γιατί δεν είναι ημερομηνία ορόσημο η 25η Μαρτίου.

Για το αν υπάρχει πλάνο για να υπάρξουν και έσοδα από τον εορτασμό:

Ενδεχομένως να γίνει και αυτό. Υπάρχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μας. Η κυρίαρχη σκέψη είναι η δημιουργία από τον σύλλογο με αφετηρία τον Α.Σ. ενός εικονικού (virtoual) μουσείου. Θα πρέπει να έρθουν δίπλα στον σύλλογο άτομα που είναι φορείς και καταγραφείς ιστορικών στιγμών του συλλόγου.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή το μουσείο αυτό να φιλοξενηθεί και σε φυσικό χώρο. Για να το κάνουμε αυτό θα χρειαστούμε και την βοήθεια από όλους.

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τρομερά αρχεία. Θα δημιουργηθεί μία ομάδα εργασίας που θα καταγράφει ιστορικές στιγμές, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να οπτικοποιήσουμε.

Για το αν έχει υπάρξει επικοινωνία με ΠΑΕ και ΚΑΕ:

Τώρα ξεκινήσαμε αυτήν την επιτροπή, λήφθηκε ουσιαστικά η απόφαση στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε επικοινωνία και με την ΠΑΕ και με την ΚΑΕ.

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης φέτος θα πάρει έναν τίτλο:

Ποιος δεν θα το ήθελε; Εγώ είμαι τρίτης γενιάς Αρειανός. Και ο πατέρας μου και ο παππούς μου ήταν Αρειανοί. Η τελευταία συνομιλία με τον παππού μου ήταν το 2008. Με ρώτησε αν πήραμε το κύπελλο, και του είπα ψέματα.

Ήταν στο νοσοκομείο και δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω.

Για το μπάσκετ:

Έχω την ίδια ανησυχία που έχουμε όλοι οι Αρειανοί. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος οικονομικής και αγωνιστικής επιβίωσης. Να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μία καλύτερη ημέρα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τον Άρη να φυτοζωεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button