Ποδόσφαιρο

“Μπορεί να ξανασυναντηθούμε” από Κούγια για Φραντζέσκο

Μετά τους μύδρους που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΑΕΛ εναντίον του πρώην προπονητή, αβρότητες και κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών…

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως το «διαζύγιο» με τον Κώστα Φραντζέσκο, όσο και με τον Ηλία Κώτσιο, λύθηκε κοινή συναινέσει.

«Πριν από λίγη ώρα και παρά τα όσα διαδίδονται από διάφορους «καλοθελητές», λύθηκαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια της ΑΕΛ, τόσο με τον κ. Κώστα Φρατζέσκο, όσο και με τον κ. Ηλία Κώτσιο ο οποίος μετά την αποχώρηση του Φρατζέσκου δεν θέλησε να παραμείνει στο προπονητικό τιμ.

Τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΑΕΛ, τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και ποιος ξέρει, αφού ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός και όλα από την μία μέρα στην άλλη αλλάζουν, μπορεί να ξανασυναντηθούμε.

Πιθανότατα κάποιοι να ήθελαν να μην υπάρχει αυτή η εξέλιξη, αλλά τους υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κούγιας μαζί με τον Γιώργο Κασιδόκωστα ανακάλυψε τον Κώστα Φρατζέσκο σαν ποδοσφαιριστή και ο κ. Κούγιας ήταν πρόεδρος του την δεκαετία του 1980 στον πανίσχυρο τότε Α.Ο. Βουλιαγμένης με προπονητή τον Κώστα Ελευθεράκη, γενικό αρχηγό της ομάδας τον Γιώργο Γονιό και ποδοσφαιριστές τους νεαρούς τότε Φρατζέσκο, Μπελεβώνη, Μπλέτσα, Τουρσουνίδη και άλλους που έκαναν πολύ μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τότε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην ενιαία τότε με 300 ομάδες ΕΠΣ Αθηνών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button