Ποδόσφαιρο

Μπιλίρης: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός, πολλές πιθανότητες να γίνει με κόσμο»

Στο Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Μπιλίρης για να μεταφέρει τα όσα έγιναν στη σύσκεψη για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Η θέση της ΕΠΟ ήταν ότι εφόσον υπάρχει ομάδα Θεσσαλονίκης και Αθήνας η προκήρυξη λέει Πανθεσσαλικό και η ΕΠΟ υποχρεούται να εφαρμόσει την προκήρυξη. Η θέση του Άρη ήταν να γίνει το παιχνίδι στον Βόλο με κόσμο, αν και έχουμε μάθει εδώ και κάποιες μέρες ότι δεν έχει δοθεί άδεια στο γήπεδο. Αυτό είναι το μοναδικό εμπόδιο.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά εξέφρασε επιφυλάξεις για το να γίνει ο τελικός στον Βόλο με κόσμο, αναφορικά για τον αριθμό των εισιτηρίων.

Για το τι ειπώθηκε για τα εισιτήρια:

Η εισήγηση του δημάρχου ήταν για 6.500 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, η αστυνομία για 4.000 σε κάθε ομάδα. Αυτό αναλύεται ως εξής. Ότι κάθε ομάδα παίρνει ένα πέταλο και να πάνε στη μεσαία κερκίδα, των επισήμων οι προσκλήσεις της ΕΠΟ και στην απέναντι τίποτα.

Για το πως μπορεί να καλυφθεί το κόστος τοποθέτησης καμερών:

Ο κύριος Μπέος πρότεινε να καλυφθεί το μισό κόστος από τον δήμο Βόλου και το άλλο μισό από την ΕΠΟ, κάτι για το οποίο η ΕΠΟ εμφανίστηκε θετική.

Για την αίσθηση του:

Θεωρώ ότι θα γίνει στο Πανθεσσαλικό και έχει πολλές πιθανότητες να γίνει με κόσμο. Ο Παναθηναϊκός πρότεινε το ΟΑΚΑ, αλλά ο Άρης είναι αρνητικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button