Ποδόσφαιρο

Μπερτόγλιο: «Να παραμείνουμε στην κορυφή»

Ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο μίλησε ο Φακούντο Μπερτόγλιο, τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο όμως ο Άρης πρέπει να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:
 “Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καλή ομάδα, με ποιότητα. Θέλουμε να κερδίσουμε, επειδή είμαστε και πρώτοι. Είναι σημαντικό παιχνίδι, διότι ακολουθεί και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ”.

Για το πως περιμένει την ομάδα του Περιστερίου: “Ο Ατρόμητος παίζει πάντα για τη νίκη. Αυτό περιμένουμε. Θα παίξουμε με μία καλή ομάδα και ένα δύσκολο ματς”.

Για την καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας: Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας. Νιώθαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι σημαντικό. Η άμυνα πάει καλά, έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες και είμαστε χαρούμενοι”.

Για τα τρία γκολ κόντρα στην ΑΕΛ:“Πάντα ήμασταν στο 1-0. Με την ΑΕΛ είναι σημαντικό αυτό που κάναμε”.

Για όσα πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Ατρόμητο: “Θα τα δούμε στην προπόνηση. Θέλουμε τη νίκη. Ξέρουμε βέβαια ότι είναι δύσκολο”.

Για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας:” Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είναι σημαντικό για το κλίμα της ομάδας. Ελπίζω να παραμείνουμε εκεί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button