Ποδόσφαιρο

Μπεναλουάν: «Θέλω τίτλο με τον Άρη»

Να κατακτήσει έναν τίτλο και με τους κιτρινόμαυρους θέλει ο Γιόχαν Μπεναλουάν.

Ο Τυνήσιος είπε μεταξύ άλλων στο gazzeta:

Ειχες κάποιο όνειρο το οποίο δεν κατάφερες να εκπληρώσεις; Για παράδειγμα ήσουν άτυχος με την Λέστερ, καθώς τότε η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ήσουν δανεικός. Δημοσιεύματα μάλιστα στην Αγγλία έλεγαν ότι δεν πήρες το μετάλλιο.

Αυτό νομίζει ο κόσμος αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ο κόσμος δεν γνωρίζει. Σημασία έχει ότι η ομάδα τότε κατέκτησε τον τίτλο και εγώ έχω στο δωμάτιό μου το μετάλλιο. Εχω δει όμως κι εγώ δημοσιεύματα που το έλεγαν αυτό. Για να είμαι ειλικρινής στην καριέρα μου, έζησα πολύ καλά χρόνια. Επαιξα στην Ιταλία μετά το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και έπαιξα στην Αγγλία, στο Champions League, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νιώθω γεμάτος, αλλά θέλω να συνεχίζω να παίζω και να κερδίσω κάτι με τον Άρη.

Θεωρείς πως ο Άρης θα μπορούσε να γίνει σαν τη Λέστερ;

Για να κερδίζεις τίτλους, χρειάζεσαι χρόνο. Πρέπει να χτίσεις μια ομάδα βήμα-βήμα. Προφανώς ο Άρης έχει τη δυνατότητα. Είναι σε μια υπέροχη πόλη με τρομερούς οπαδούς. Οπότε ως ομάδα έχει όλες τις ικανότητες για να πετύχει. Ούτως ή άλλως σε κάθε ματς με μεγάλους αντιπάλους δείχνουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι νωρίς όμως να πω αν θα είναι η επόμενη Λέστερ, αλλά θα δούμε στο μέλλον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button