Διεθνή

Μπαρτσελόνα: Χάαλαντ, αν φύγει ο Μέσι!

Όσο περνούν οι μέρες κι ο Λιονέλ Μέσι δεν αποφασίζει για το μέλλον του, στην Μπαρτσελόνα οφείλουν να ετοιμάζουν το έδαφος για τον αντικαταστάτη του κορυφαίου παίκτη στην ιστορία του συλλόγου!

Στην Μπαρτσελόνα… κρέμονται από τα χείλη του Λιονέλ Μέσι. Κυριολεκτικά. 

Άπαντες περιμένουν το «μένω» του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ωστόσο, αν η απόφασή του είναι να αποχωρήσει από το σύλλογο που δόξασε και φυσικά δοξάστηκε, τότε ο Λαπόρτα θα πρέπει να κινηθεί για να φέρει τον αντικαταστάτη του. 

Αυτός, σύμφωνα με την As, δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Βέβαια, το αν γίνει προσπάθεια απόκτησης του Νορβηγού θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την απόφαση του ηγέτη των «μπλαουγκράνα». Στην περίπτωση, δε, που αποφασιστεί ότι θα πρέπει να φέρουν στο Καμπ Νόου τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, θα πρέπει να γεμίσουν τα ταμεία του γερμανικού συλλόγου με 180.000.000 ευρώ, καθότι αυτή είναι η τιμή που θα τους ικανοποιήσει.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Λαπόρτα θα συναντηθεί αυτήν την εβδομάδα με τον Κούμαν για να συζητήσουν την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Μέσι και να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την περίπτωση που εκείνος αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στο σημαντικότερο κεφάλαιο της καριέρας του, την Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος διανύει άλλη μία σούπερ σεζόν μετρώντας 33 γκολ σε 31 ματς!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button