ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Προετοιμάζει σύνοδο κορυφής τον Μάρτιο για τον Χάαλαντ

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται τον Μάρτιο να παρουσιάσει την τελική της προσφορά στον Έρλινγκ Χάαλαντ, προκειμένου να τον πείσει να ντυθεί «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα με επικεφαλής τον Τζουάν Λαπόρτα, ετοιμάζει σύνοδο… κορυφής τον επόμενο μήνα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να τους παρουσιάσει την τελική πρόταση και να πείσουν τον Νορβηγό στράικερ να πει το πολυπόθητο «ναι».

Οπως αναφέρει μάλιστα η «Sport», τόσο ο Κιλιάν Μπαπέ όσο και ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελούν τους δύο μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ, ωστόσο η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να μπει σφήνα και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό δικό της τον 21χρονο φορ.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα εξαρτηθεί από τις επιθυμίες του Νορβηγού αστέρα. Αν αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς το επόμενο καλοκαίρι και «σπάσει» το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα, τότε είτε η Μπαρτσελόνα είτε η Ρεάλ δεν θα χρειαστεί να βγάλει ούτε σεντ από την τσέπη τους για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αν από την άλλη όμως, η Ντόρτμουντ δεν δεχθεί την λύση συμβολαίου, τότε οι δύο ισπανικές ομάδες α πρέπει να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον μάνατζερ και τον πατέρα του Χάαλαντ, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να προχωρήσουν οι διαδικασίες…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button