ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί ζήτησαν την παραίτηση Λαπόρτα στην πορεία για τους 30.000 Γερμανούς (video)

Να παραιτηθεί ο Τζουάν Λαπόρτα από τον προεδρικό θώκο της ομάδας ζήτησε μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα, διαμαρτυρόμενη για την παρουσία 30.000 φίλων της Άιντραχτ έξω από το «Καμπ Νόου».

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στις τάξεις των οπαδών της Μπαρτσελόνα, τόσο από τον αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια του Europa League, όσο και από την παρουσία 30.000 οπαδών της Άιντραχτ στο «Καμπ Νόου».

Οι φίλοι των «μπλαουγκράνα», με αφορμή την πολυπληθή παρουσία των φίλων των «αετών» στο εντός έδρας ματς των δύο ομάδων έσπευσαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τον πρόεδρο του συλλόγου Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (21/4).

Μέχρις ότου όμως να έρθει εκείνη η μέρα, οι οπαδοί των Καταλανών φρόντισαν να εκφράσουν τα παράπονα τους, πραγματοποιώντας πορεία έξω από το «Καμπ Νόου», πριν από τον εντός έδρας αγώνα με την Κάντιθ για το πρωτάθλημα σαν ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που φώναζαν συνθήματα κατά του Λαπόρτα με πιο χαρακτηριστικό το «Λαπόρτα παραιτήσου» ζητώντας από τον ίδιο να παραιτηθεί από την προεδρία του συλλόγου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button