Ποδόσφαιρο

Μπαρτομέου: Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μετά την παρουσία στα γραφεία της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για αναζήτηση στοιχείων αναφορικά με το Barcagate που αφορά το θέμα με τα social media!

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αφού έχει παραιτηθεί από καιρό με αποτέλεσμα να αναμένονται εκλογές για τη νέα διοίκηση του κλαμπ, μαζί με τον άλλοτε CEO του συλλόγου, Όσκαρ Γκράου, αλλά και τον Ρομάν Πόντι (υπεύθυνο νομικού τμήματος της ομάδας), έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία της Καταλονίας.

Οι Αρχές από νωρίς το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στα γραφεία της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για να ψάξουν στοιχεία και να περάσουν από ανάκριση υπαλλήλους του συλλόγου, αναφορικά με το Barcagate και την πρόσληψη εταιρείας ώστε μέσω social media να σχολιάζονται αρνητικά παίκτες της ομάδας και αντίπαλοι του Μπαρτομέου.

Ο τελευταίος συνελήφθη στο σπίτι του, όπου επίσης βρέθηκε η Αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης του Barcagate.

Μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες φέρεται να βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών και το άλλοτε… δεξί χέρι του Μπαρτομέου που φερόταν να εκτελεί για λογαριασμό του οτιδήποτε ήθελε να κάνει ο πρώην πρόεδρος, Ζομ Μασφέρ.

Σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, οι συλλήψεις αφορούν κακοδιαχείριση, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος από τα ταμεία του συλλόγου, όπως επίσης και παρατυπίες σε νομικά ζητήματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button