ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπαπέ: «Την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισα να μείνω, μιλήσαμε ελάχιστα για το οικονομικό»

Για την απόφασή του να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε ο Κιλιάν Μπαπέ, λέγοντας πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα το αποφάσισε.

Με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια ο Κιλιάν Μπαπέ, ρίχνοντας άκυρο στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 23χρονο σούπερ σταρ να λέει πως αποφάσισε να παραμείνει στους Παριζιάνους την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ επίσης ανέφερε πως το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Παράλληλα, ο Γάλλος φορ αποκάλυψε πως είχε συνομιλία και με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, την οποία μάλιστα πήρα την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλούσαμε μήνες για το project, ώρες για τα δικαιώματα της εικόνας μου και λίγα μόνο λεπτά για τα χρήματα.

Μίλησα με τον Μακρόν (Πρόεδρος Γαλλίας) και μου έδωσε καλή συμβουλή. Τον σέβομαι πολύ αλλά δεν αποφάσισα να μείνω επειδή μου το είπε αυτός. Ωστόσο ήταν ένας λόγος μαζί με τους υπόλοιπους

Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Ρεάλ. Πάντα με υποδέχονταν ως έναν από αυτούς. Καταλαβαίνω την δυσαρέσκειά τους και ελπίζω να καταλαβαίνουν την απόφασή μου να μείνω στην χώρα μου.

Ο Φλορεντίνο (Πέρεθ) είναι υπέροχος και έκανε τα πάντα για να με κάνει χαρούμενο. Οπότε ως άνδρας ήταν καθήκον μου να του μιλήσω προσωπικά, έχουμε στενή σχέση.

Είτε είναι η Ρεάλ είτε η Παρί, αυτές οι ομάδες δεν χρειάζεται να σε πείσουν. Είναι τιμή για οποιονδήποτε παίκτη να αγωνιστεί για αυτές.

Αν είναι η πόρτα της Ρεάλ κλειστή πλέον; Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν ξέρω που θα είμαι σε τρία χρόνια» ανέφερε αναλυτικά ο Κιλιάν Μπαπέ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button