Μπάσκετ

«Μπαμ» στο Προολυμπιακό από τη Νέα Ζηλανδία και όλα άνοιχτα στον Α’ όμιλο!

Μεγάλη επικράτηση για τη Νέα Ζηλανδία, που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κέρδισε την ομάδα της Κροατίας.

Εντυπωσιακή μάχη έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με Κροατία και Νέα Ζηλανδία να χαρίζουν σπουδαίο θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας του Προολυμπιακού Τουρνουά. Στο φινάλε νικητές ήταν οι Νεοζηλανδοί (90-86), που έκαναν εκπληκτική προσπάθεια και τεράστιο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Πλέον η μάχη στον α’ όμιλο έχει πάρει φωτιά, με τους Κροάτες στο 1-1 και με το Σλοβενία (0-1) – Νέα Ζηλανδία (1-0) να είναι τελικός. Εκπληκτική εμφάνιση από τον βραχύσωμο Σέα Ίλι (18 ποντοι) που ήταν clutch στα κρίσιμα λεπτά, σπουδαίοι οι Γουέμπστερ – ΛιΆφα επίσης όταν η μπαλα έκαιγε, με την άμυνα της ομάδας του Πέρο Κάμερον να λειτουργεί σε εκπληκτικές στροφές στο δεύτερο μέρος αφού στο πρώτο είχε δεχθεί 60 πόντους.

Ο Ίβιτσα Ζούμπατς (29 πόντοι, 12/15 δίποντα, 5/5 βολές, 16 ριμπάουντ) έκανε τον… Σακίλ Ο’ Νιλ στα 24:19 που αγωνίστηκε, ο Ντάριο Σάριτς ήταν επίσης καλός, όμως ο Μάριο Χεζόνια έσπασε τα καλάθια (16 πόντοι από 22 σουτ!) και στο φινάλε εκτελούσε χωρίς υπομονή. Και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο την ώρα που οι συμπαίκτες του πήγαιναν στο κέντρο του γηπέδου για το ζντο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button