Ποδόσφαιρο

Μπακούρας: «Άμεσα δουλειά για το Παλέ και το Χαριλάου, στόχος να τελειώσουμε μέχρι το καλοκαίρι»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Μπακούρας, γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την ευκαιρία που έχει ο Άρης να κερδίσει πράγματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανέφερε:

Τώρα είναι η ευκαιρία για δύο μεγάλα πρότζεκτ στον Άρη. Να πάρουμε το Παλέ για 100 χρόνια αλλά και ανακατασκευαστεί το Κλεάνθης Βικελίδης. Να υπάρξει και ένα πάρκινγκ για να επωφελείται και από αυτό ο Άρης.

Θα πρέπει να έχουμε ένα γήπεδο με μια μεγάλη ανακαίνιση, με χώρους εμπορικούς. Όπως επωφελούνται οι άλλοι να επωφεληθούμε και εμείς. Μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να το έχουμε τελειώσει.

Θα πρέπει να κυνηγήσουν τα θέματα, η ΠΑΕ, η ΚΑΕ, ο ΑΣ, εξωτερικοί συνεργάτες για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε.

Ενώ συνέχισε:

Οι άνθρωποι που έχουν θέσεις θα πρέπει να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια, αλλά και το brand name του Άρη στην Ελλάδα.

Σίγουρα περάσαμε δύσκολα, αλλά όλες οι ομάδες περνάνε. Έζησα στην Ιταλία. Η Γιουβέντους πέρασε δύσκολα, η Φιορεντίνα, η Μίλαν, αλλά οι μεγάλες ομάδες τα καταφέρνουν.

Για το αν εκείνος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει:

Αν υπάρχει πρωτοβουλία από τον Άρη εγώ είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω, όπως και άλλοι άνθρωποι που γνωρίζω. Βλέπουμε τι σημαίνει εκσυγχρονισμός.

Ο εκσυγχρονισμός του Ρυσίου σημαίνει καλύτερη προπόνηση, σημαίνει επιτυχίες.

Πρέπει όλοι να ασχοληθούν με αυτό το μεγάλο πρότζεκτ. Όχι πρότζεκτ για το σήμερα, αλλά για το αύριο, για το μέλλον. Έτσι και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ θα έχουν περισσότερα έσοδα, και θα υπάρχει εκσυγχρονισμός.

Στο αγωνιστικό μπορεί σε έναν χρόνο να μην είμαστε καλά. Το θέμα είναι να έχεις τις εγκαταστάσεις σου που πρώτα από όλα θα έχουν χρήματα.

Για το αν θα βοηθήσει ο Μαργαρίτης Σχοινάς:

Νομίζω ότι και ο ίδιος το θέλει. Μίλησα και με τον κ.Ζέρβα πριν το ντέρμπι, στεναχωρήθηκε βέβαια από το αποτέλεσμα αλλά για αυτό είναι οι φίλοι

Εγώ του είπα ότι «Πάλι καλά που τελειώνει το 2020, αλλιώς ξανά να παίζαμε πάλι θα χάνατε».

Για το τι επιλογές υπάρχουν για τα πρότζεκτ του Άρη:

Πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο. Μπορεί να μπει και σε ΕΣΠΑ, υπάρχουν δυνατότητες. Εδώ βλέπουμε ομάδες στην Αθήνα που παίρνουν τεράστια πρότζεκτ, θα μπουν σε γήπεδο και δεν θα έχουν ομάδα. Εμείς τουλάχιστον λέμε ότι έχουμε και μια από τις καλύτερες ομάδες της Super League.

Για το τι του λένε στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Όλοι μου λένε τι ωραίο ποδόσφαιρο παίζουμε, τι ωραίους παίκτες έχουμε. Είναι σημαντικό τώρα να πάμε καλά στον δεύτερο γύρο, να πάμε καλά στο κύπελλο. Έτσι μεγαλώνει το όνομα του Άρη. Μόνο με αυτό θέλω να ασχοληθώ, τα υπόλοιπα που είναι εκτός ποδοσφαίρου δεν θέλω να τα σχολιάσω.

Για την επαφή με ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ:

Πρέπει να προχωρήσει, δεν μπορεί να μείνει κάτι στα λόγια. Το επόμενο βήμα είναι το μέλλον. Το παρόν και το παρελθόν το ξέρουν όλοι, κερδίζουν αυτοί που βλέπουν το μέλλον.

Σήμερα έχουμε ένα καλό, το ότι είμαστε όλοι ενωμένοι. Μετά τις γιορτές περιμένω να τρέξουν παραπάνω τα ζητήματα.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη

Πιστεύω ότι αν ο Άρης συνεχίσει, με το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά και με το VAR μπορεί να κάνει το «μπαμ». Το VAR ειδικά ωφέλησε πολύ ομάδες σαν τον Άρη.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Τον παρακολουθούσα σαν προπονητή άλλων ομάδων και έβλεπα ότι έκανε κάτι καλό. Τώρα βλέπω ότι ξέρει τι κάνει και ξέρει να διαχειριστεί την ομάδα. Πάει καλά. Παραπάνω πράγματα εμείς δεν μπορούμε να πούμε γιατί δεν είμαστε προπονητές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button