Ποδόσφαιρο

Μπαίνει σήμερα και ο Ρόουζ

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται από την Κυριακή στην Πτολεμαϊδα, όπου εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 15 του μηνός και σήμερα περιμένει έναν ακόμη παίκτη να ενσωματωθεί.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ δεν έχει νέα πρόσωπα και αριθμεί περί τους 22 ποδοσφαιριστές, συν τους πέντε από την ομάδα κάτω των 19 ετών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Από σήμερα ωστόσο θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και ο Λίντσεϊ Ρόουζ, με τον έμπειρο αμυντικό να γυρίζει στην Ελλάδα, μετά από ειδική άδεια που είχε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική της χώρας του, κι αφού πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά.

Έτσι, ο μοναδικός που απουσιάζει πλέον είναι ο Άλβαρο Ζαμόρα, ο οποίος μέχρι πρότινος συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα με την Κόστα Ρίκα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως την αποστολή που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Κυριαζής, Οντουμπάζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ (ενσωματώνεται σήμερα), Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός και από την ομάδα Κ19 οι Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button