Ποδόσφαιρο

Μπήκε σε ρυθμούς ντέρμπι!

Μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Άρης πέτυχε αυτό που ήθελε, καθώς είναι η πρώτη φορά στη διάρκεια της σεζόν που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση δύο βαθμών από τους άμεσους αντιπάλους του.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι καλούνται να διατηρηθούν τρίτοι και να προσπαθήσουν να αυξήσουν τη διαφορά, ούτως ώστε να πλησιάσουν στον στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πώς θα διαχειριστεί το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Χερμάν Μπούργος, με το ερωτηματικό να είναι να θα προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα ή σχηματισμό.

Απ’ ότι έχει δείξει μέχρι τώρα ο Αργεντίνος τεχνικός, είναι απρόβλεπτος ως προς τα αρχικά πλάνα του, αλλά και την τακτική που εφαρμόζει στη διάρκεια ενός αγώνα, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια προχώρησε σε αρκετές εσωτερικές αλλαγές, διαφοροποίησε τις ισορροπίες στα πρόσωπα και επιστράτευσε πέντε διαφορετικά σχήματα, αναλόγως των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα έρθει μετά τη σημερινή ρεβάνς με τη Μαρσέιγ, μπορεί να δώσει στον Άρη και άλλον “αέρα” στη βαθμολογία, αναλόγως και των αποτελεσμάτων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ με Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έχει στα χέρια της πλέον την τρίτη θέση, που οδηγεί σίγουρα στην Ευρώπη και θέλει να διατηρηθεί μέχρι τέλους εκεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button