Ποδόσφαιρο

Μπέκας: «Ένας από τους κορυφαίους ο Γεωργιάδης-Στόχοι του Άρη μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη και νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Στέλιος Μπέκας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα

Για τον Αντώνη Γεωργιάδη ανέφερε:

H ζωή αυτή είναι, καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να μην φεύγουν ποτέ αλλά δυστυχώς το μόνο σίγουρο σε αυτόν τον κόσμο είναι ο θάνατος.

Τότε ο κύριος Αντώνης μαζί με τον κ.Παναγούλια, τον Δανιήλ ήταν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Πανέξυπνος με πολύ καλή τακτική, καλοντυμένος πάντα και άνθρωπος που σε βοηθούσε.

Από όσο θυμάμαι τον διαδέχτηκε ο Τάι Λίμπρετς και εκείνος πήγε στον Ολυμπιακό.

Για τον Καραϊσκάκη όπου είναι αντιπρόεδρος:

Την ομάδα την είχε αγοράσει ο κύριος Καγιούλης με τον οποίο η σχέση μου είναι γνωστή και από τον Ηρακλή. Εγώ τον προέτρεψα να ασχοληθεί με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και κάπως έτσι ήρθε η αγορά του Καραϊσκάκη.

Για το ότι δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα τις ομάδας του:

Η UEFA έχει 55 ομοσπονδίες, αν εξαιρέσουμε τρεις ομοσπονδίες που δεν είναι επαγγελματικές, μόνο στην Ελλάδα δεν έχουν ξεκινήσει όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι τραγικό και επικίνδυνο.

Υπάρχουν ομάδες που δίνουν χρήματα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο.

Σαφώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και σοβαρή η κατάσταση με τον κορωνοϊό, αλλά πρέπει να καταλάβουν οι λοιμωξιολόγοι ότι τόσο σοβαρές είναι και οι 1.300 οικογένειες που είναι «στον αέρα». Και δεν βάζω αθλητικούς διαμεσολαβητές, εταιρίες αθλητικών ειδών.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο:

Είμαστε πολύ κοντά στην ταφόπλακα αν δεν έχει ήδη μπει. Πρέπει να βοηθήσει το κράτος. Να πάρουμε τα χρήματα από τις στοιχηματικές. Να έχουμε και εμείς ένα ανάλογο ποσοστό.

Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι ένας. Όποιος και αν είναι ο προπονητής, όποιοι και αν είναι οι παίκτες. Εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αυτό είναι το μέταλλο του Άρη. Ποτέ δεν συμφωνούσα με το «καλύτερα από πέρυσι». Εμείς πάντα περιμέναμε τα ντέρμπι των έξι μεγάλων για να δούμε ποιος θα βγει πρωταθλητής.

Υπάρχουν οι BIG-4 στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μέσα σε αυτούς είναι ο Άρης…

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Ο πρόεδρος έχει κάνει υπερβάσεις, του αξίζουν συγχαρητήρια. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι πονάει την ομάδα και ότι πάει για το καλύτερο.

Να συνεχίσει ο πρόεδρος να έχει την ομάδα ανταγωνιστική. Φέτος ο Άρης θα… σπάσει τις μύτες πολλών.

Για την αγάπη του για τον Άρη:

Όπου και να δουλεύω δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αλλά όπου και να είμαι το σπίτι μου είναι ο Άρης. Όταν με είχαν φωνάξει να υπογράψω έτρεμε το χέρι μου. Αν δεν ζήσεις την ομάδα από μέσα δεν μπορείς να νιώσεις.

Για το αν έχει κάποιο «πουλέν» από τον Άρη:

Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον Κάτσε. Ευχαριστήθηκα που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και θα δούμε το τι θα προσφέρει. Δεν μπορώ να αδικήσω όμως κανέναν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button