Μπάσκετ

Μπάσκετ: Το διπλό στο ΟΑΚΑ η κορυφαία στιγμή της σεζόν!

Οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν από τον κόσμο τους να αναδείξουν την κορυφαία στιγμή της σεζόν, με το διπλό στο ΟΑΚΑ να είναι τελικά αυτό που ξεχώρισε.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

ΨΗΦΙΣΑΤΕ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ AKTOR

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea κάλεσε εσάς, τους φίλους και την «ψυχή» της ομάδας, να ψηφίσετε τις τρεις κορυφαίες στιγμές της σεζόν που τελείωσε, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κερδίσετε πέντε εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ως μεγαλύτερη στιγμή της χρονιάς, ψηφίσατε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR με 70-73 στο «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μία νίκη που ήρθε μετά από 27 χρόνια.

Δεύτερο στην ψηφοφορία ήρθε το «διπλό» επί του Προμηθέα Πάτρας, με 87-88, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της προημιτελικής φάσης των play-offs της Stoiximan Basket League, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Τρίτη στις προτιμήσεις σας ήταν η μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΑΡΗ Midea στο Ουλμ με 66-86, για το BKT EuroCup, παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων του ΑΡΗ Midea.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή. Μέσα στις επόμενες ημέρες, κατόπιν κλήρωσης που θα γίνει, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των πέντε τυχερών οι οποίοι θα κερδίσουν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024-25.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button